Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, για την αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά και για το Λαρισαίο διαιτητή, Θανάση Τζήλο, που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους. Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας
«Γενικά δεν μ΄αρέσει να κρίνω η εικόνα μιλά από μόνη της. Σίγουρα όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος θεσμός, με τους ομίλους με τις ομάδας της Γ’, της Β’ και της Superleague. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχεις να προετοιμαστείς γρήγορα στις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον συνάδελφο μου, (τερματοφύλακα Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Πολίτη) γιατί παρά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η παρουσία του ήταν αρκετά καλή στο παιχνίδι, έκανε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις και είναι σημαντικό γι' αυτόν νομίζω. Συγχαρητήρια...»

Απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίες ενώ είχατε και απουσίες ανταποκριθήκατε καλά. Είδαμε και ντεμπούτο από νέους παίκτες της ΑΕΛ:
«Στην αρχή είναι πολύ σημαντικό όταν ένας ποδοσφαιριστής σου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής, να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις. Γι αυτό είναι και σε αυτό το ρόστερ, δεν είναι κανένας τυχαία σε αυτό το ρόστερ. Είμαι πολύ χαρούμενος που δύο παιδιά από την Λάρισα, νέοι παίκτες από τις ακαδημίες, πήρανε το βάπτισμα του πυρός, κάνανε την πρώτη του συμμετοχή. Και γι αυτούς είναι πολύ σημαντικό δεν θα το ξεχάσουν αυτό».

Για την συνέχεια στο Κύπελλο: 
«Σίγουρα η ΑΕΛ έχει αποδείξει. Μάλλον η ιστορία όταν γράφει, δεν ξεγράφει. Έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό για μια επαρχιακή ομάδα. Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ. Κανείς δε ξέρει. Πέρυσι η ομάδα έφθασε μια ανάσα από τον τελικό, είχα βάλει το γκολ ο Χριστοδουλόπουλος στις καθυστερήσεις. Γιατί όχι φέτος να πάμε όσο πιο μακρυά γίνεται και γιατί όχι να ζήσουμε και για τον τελικό».

Για το διαιτητή Θανάση Τζήλο:
«Να σταθώ σε ένα προσωπικό σχόλιο όσον αφορά το γεγονός που συνέβη στο συντοπίτη μας διαιτητή Τζήλο. Η πρόκριση από όλη την ομάδα, από όλους τους ποδοσφαιριστές και από όλη την πόλη είναι αφιερωμένη σ' αυτόν. Είμαστε δίπλα του και είμαστε δίπλα σε όλους τους έντιμους διαιτητές της κατηγορίας και θα τον στηρίξουμε έμπρακτα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top