Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΛ, σχετικά με τις Ακαδημίες της ομάδας και απευθύνεται στους γονείς και τους φίλους του σωματείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ
Αγαπητοί Γονείς και Φίλοι:
α) Σας ενημερώνουμε ότι έχει παραληφθεί το αθλητικό υλικό που έχετε παραγγείλει. Σας παρακαλούμε για την εξόφληση του ποσού που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας για να το παραλάβετε.
β) Στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Ακαδημίας μας για τις ήμερες των Χριστουγέννων είναι και η προσφορά γραφικής ύλης και τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Λαρισαίων. Όσοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να παραδίνουν τα πράγματα κατά την διάρκεια των προπονήσεων στους προπονητές μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.
γ) Επίσης όσοι γονείς πληρώσουν μια δόση μέχρι 20 Δεκεμβρίου το 10% του ποσού θα το διαθέσουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού. Όσοι θελήσουν να εξοφλήσουν το υπόλοιπο συνολικό πόσο θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10%.

Υπενθυμίζουμε την προσπάθεια που γίνεται για τα μέλη της Ακαδημίας μας από όσους επαγγελματίες θέλουν να προσφέρουν έκπτωση σε προϊόντα ή υπηρεσίες, να ενημερώσουν τους προπονητές ή τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Βαγιόπουλο.
Τηλ.επικ.: Βαγιόπουλος Γεώργιος 6973934630, Αμδίτης Σάκης 6983500805, Οικονόμου Ντίνος 6972277401.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top