Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς… 1. «Λάρισα» ως ομάδα δεν υπήρξε ΠΟΤΈ. Υπήρξε και υπάρχει η Αθλητική Ένωση Λάρισας, η οποία προήλθε από τη μεσαία λέξη της επωνυμίας της. Η κατά κόρον επί δεκαετίες εσφαλμένη διατύπωση του τοπικού τύπου και η επίσης εσφαλμένη δήλωση της επωνυμίας στις συμμετοχές της ομάδας επί σειρά ετών είναι καιρός να ξεπεραστούν.

2. Δεν χρειάζονταν οι δηλώσεις του Ουζουνίδη για τον αγωνιστικό χώρο για να γίνει αντιληπτό ότι η ποιότητά του είναι χειρότερη ενός πεδινού βοσκοτόπου. Η διαχειρίστρια του γηπέδου εταιρεία σφυρίζει κλέφτικα πετώντας το μπαλάκι στην αντίστοιχη που πληρώνει για την εκμετάλλευση του γηπέδου, και αφορά τον αγωνιστικό χώρο αλλά και το «μαύρο» χρώμα τού ενός ηλεκτρονικού πίνακα. Τόσο ο ηγέτης της διαχειρίστριας εταιρείας όσο και ο αντίστοιχος της ποδοσφαιρικής διατείνονται, ο καθένας με τον τρόπο του, ότι είναι…ΑΕΛάρες! Να τους χαιρόμαστε!!!

3. Μπορεί να μην υπήρξαν ανακοινώσεις της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. από το ημίχρονο για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Μπορεί η εταιρεία να γράφει εις τα παλαιότερα των υποδημάτων της την πανελλήνια κατακραυγή για την αθλιότητα του αγωνιστικού χώρου στον οποίο οι παίκτες πρέπει να δείξουν όλες τις αρετές τους! Μπορεί να τη χρεώσει ο καθένας με ότι θέλει, αλλά δεν μπορεί να την κατηγορήσει για αδιαφορία - παράλειψη σε αυτονόητα πράγματα.

4. Αναζητεί κάποιος Έλληνες παίκτες στις ενδεκάδες της ομάδας αλλά δυσκολεύεται να τους εντοπίσει. Στους εννέα (9) από τους δεκατέσσερις (14) αγώνες η Α.Ε.Λ. είχε στην αρχική σύνθεσή της μόλις δύο (2) γηγενείς ως Έλληνες. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Καρανίκας (οι υπόλοιποι είναι Γρομητσάρης, Γκόλιας, Μόρας, Μπάλλας, Μπαργκάν), ο οποίος στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (25/08/2018) έγινε ο ένατος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Α’, Β’, Γ’ εθνική, ενώ με τον Πανιώνιο (01/12/2018) συμπλήρωσε εκατό (100) αγώνες με τη βυσσινί φανέλα. Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα και φυσικά η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τον τίμησε…δεόντως!

5. Αφήνοντας στο περιθώριο τον «one man show», εσείς Λαρισαίοι που βρίσκεστε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ έχετε κάτι να πείτε για το γεγονός ότι ΔΕΝ τιμήσατε έναν παίκτη της Α.Ε.Λ. που είναι συμπολίτης και βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας; Μήπως είναι ανάξια λόγου η προσφορά του; Μήπως είναι κάποιο γεγονός που θα συμβεί πολλές φορές μελλοντικά είτε με ημεδαπούς ή με αλλοδαπούς παίκτες;

Τορόντο, 16 Δεκεμβρίου 2018
Δημήτρης Κ. Κούρος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top