Απάντηση Αλέξη Κούγια μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροίζι, που είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Κούγιας. Εγώ δουλεύω στον Απόλλωνα κι ο κ. Κούγιας είναι στην ΑΕΛ που είναι μία κατηγορία πιο πάνω. Ότι κι αν πει για μένα είτε καλό, είτε κακό δεν με πειράζει. Εγώ έχω δουλέψει στην ΑΕΛ και ξέρουν πως είναι εκεί μέσα η κατάσταση. Καλές γιορτές και στο κ. Κούγια και σε όλους». Αναλυτικά η απάντηση του Αλέξη Κούγια
«Έμαθα μετά το τελευταίο στημένο του Απόλλωνα Λάρισας κατά τη γνώμη μου (το δεύτερο κατά τη γνώμη μου μέσα σε μια βδομάδα- καλά κέρδη, χωρίς βεβαίως να έχουν καμιά ευθύνη οι τίμιες ομάδες Λαμία και Κισσαμικός) αυτό το αρχιλαμόγιο ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, που τον έδιωξαν από την Καλλιθέα μέσα σε ένα μήνα και που τον προσλάβαμε για την U20 γιατί μας παρακαλούσε κλαίγοντας, τόλμησε και έκανε και δηλώσεις που αφορούν εμένα και την ΑΕΛ.

Η απάντηση μου είναι η εξής:
Βεβαίως ξέρει ο ίδιος και το περιβάλλον του Απόλλωνα Λάρισας πολύ καλά τι γίνεται μέσα στην ΑΕΛ.
Αυτούς, που μόνο να σκεφτούν ότι μπορούν να στήσουν παιχνίδια ακόμη στις U20 ομάδες, τους παίρνουμε είδηση και τους διώχνουμε μέσα σε λίγες μέρες.
Και μία προειδοποίηση σε αυτό το αρχιλαμόγιο και σε αυτούς που πέρυσι είχαν 15 στημένους αγώνες και ξεφτιλίζουν τη Λάρισα διεθνώς, γιατί τα παιχνίδια εκεί παίζονται:
Μην τολμήσει κανείς από αυτούς του Απόλλωνα και ειδικά αυτό το αρχιλαμόγιο και πατήσουν το πόδι τους σε αγώνα της ΑΕΛ, γιατί θα πέσουν και φάπες.
Είμαι περίεργος να δω φέτος στο τέλος του πρωταθλήματος, αν η ομάδα φτάσει στο τέλος και δεν τους πιάσουν, γιατί το πράγμα έχει παραβρωμίσει, πόσοι αγώνες του Απόλλωνα από την Sportradar θα έχουν χαρακτηριστεί ύποπτοι για στήσιμο.
Πέρυσι ήταν οι μισοί...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top