Η δράση στο κλειστό πρωτάθλημα MMSL συνεχίζεται με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ Καναδά αντιμετωπίζει απόψε (21:00) έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, την PCL (Portuguese Club of London), που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα τόσο στο κλειστό όσο και στο ανοιχτό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Οι μέχρι τώρα απώλειες των Πορτογάλων είναι η ήττα από την Jiagiellonia (2-4) και η ισοπαλία με την Apollo Blues (3-3). Έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική «φιλοδώρησαν» την St Thomas με 11 τέρματα. Η ΑΕΛ συνεχίζει να είναι η μόνη αήττητη έχοντας τρεις ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ (3-3) και φαίνεται να αδυνατεί να επιλύσει τα θέματα της ανασταλτικής της λειτουργίας, έχοντας την 5η χειρότερη άμυνα. «Είναι οι πρωταθλητές. Έχουν ομάδα με σταθερό κορμό και αγωνίζονται μαζί για χρόνια. Είμαι πολύ σίγουρος για τους παίκτες μου. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας, δεν φοβάμαι το αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε αντίπαλο», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς:

Σε άλλον έναν αγώνα η ΑΕΛ θα εμφανιστεί με ελλείψεις, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Γιούζ, Παρκ, Χάβαρης, Χαλμπουνί (τραυματίες), ενώ η συμμετοχή των Πήτερς, Μελέντες, Κέλλυ θα κριθεί πριν την έναρξη του αγώνα.
Ο προπονητής της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του: Μιούλερ (τερματοφύλακας), Πατσέκο, Μούσα, Κερ (αμυντικοί), Άντριου, Σάρεϊντορ, Ολιβέιρα (μέσοι), Φλυν, Χουρανί (επιθετικοί).

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top