Ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός διεθνών διαστάσεων, με άκρως κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στη Λάρισα και καλούμαστε όλοι μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε δυνατό τρόπο. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και σύσσωμη η οικογένεια του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, την συνδρομή του συλλόγου Selecte 2017 του κου Δημήτρη Πιερουτσάκου που δρα με έδρα το Αίγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση, την συνεργασία της A.n.d. Communication και φυσικά, τις ευλογίες της UEFA, αποδέχθηκαν την πρόκληση της διοργάνωσης ενός #EQUAL GAME, αφιερωμένου ειδικότερα στη μάχη που δίνει εδώ και μήνες για τη ζωή της η μικρή Λαρισαία, Ελένη Μαβίδη, συγκινώντας το πανελλήνιο και όχι μόνο!!!
Η καμπάνια του #EQUAL GAME (equalgame.com) αποτελεί την εξέλιξη του προηγούμενου UEFA RESPECT drive «No to Racism» και σχετίζεται με τη μόνιμη μάχη της UEFA, σε συνεργασία με τη FARE, εναντίον του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων. Αυτό άλλωστε σημαίνει και το #EQUAL GAME... Ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμμετέχουν και να το χαίρονται όλοι, ανεξαρτήτως ποιοι είναι, από πού προέρχονται και  πόσο καλά παίζουν... Και φυσικά, ότι το ποδόσφαιρο είναι εδώ για να επιστρέψει στην κοινωνία την δυναμική που του δίνει...

*ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ*
Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής υπάρχει ήδη προς τον οργανισμό Save Moras, αλλά και κάθε άλλον οργανισμό ή σύλλογο κι επώνυμο ή ανώνυμο αθλητή ή μη, που δραστηριοποιείται στην Λάρισα και θέλει να στείλει ενεργά μαζί με τους διοργανωτές το μήνυμα της εκδήλωσης για ισότητα σε όλα τα επίπεδα, βοηθώντας ταυτόχρονα την 3χρονη Ελένη να βγει οριστικά νικήτρια απ’τον ατέρμονο αγώνα της!!!

Η Διοίκηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
σας προσκαλούν στο #EQUAL GAME
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, Στάδιο Αλκαζάρ 12:00 "για τη μικρή Ελένη Μαβίδη"

Την Κυριακή στο Στάδιο Αλκαζάρ θα λάβει χώρα ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου, με σκοπό τη στήριξη της μικρής Ελένης Μαβίδη στον αγώνα ζωής που δίνει, ενώ παράλληλα προβάλλεται το κοινωνικό μήνυμα της καμπάνιας της UEFA, #EQUAL GAME (equalgame.com). Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, ο σύλλογος Selecte 2017, ο Δήμος Λαρισαίων, ο οργανισμός Save Moras, ο κ. Σάββας Κωφίδης, Βαγγέλης Μόρας και άλλες εκλεκτές προσωπικότητες του αθλητισμού, ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Σε αυτήν την προσπάθεια, θα είναι τιμή μας να σας έχουμε συμπαραστάτες με την παρουσία σας. Σας περιμένουμε!
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top