Ο Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Κούγια, με αφορμή το ενδεχόμενο να αποσυρθεί η ΑΕΛ από το πρωτάθλημα, ενώ είπε ακόμα για τη διαιτησία, αλλά και γενικότερα για τη Super League, μιλώντας στο «FAIR PLAY FM. Αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος:
Για τον Αλέξη Κούγια και το αν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει η ΑΕΛ με την ΑΕΚ:
«Δεν θέλω να σχολιάσω τον Αλέξη Κούγια. Οι ομάδες ναι μεν μπορεί να είναι Α.Ε, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, υπάρχει από πίσω μία ιστορία, πολλά πράγματα. Κάποια ομάδα μπορεί να αδικηθεί, δεν υπάρχει λόγος, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή το Πανιώνιος-Ολυμπιακός οπού τον καλύπτει δύο μέτρα το γκολ και το ακύρωσε; Στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός το δεύτερο γκολ είναι οφσάιντ, υπάρχει όμως σκοπιμότητα;»

Για τη διαιτησία:
«Αν πάμε παλιά στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ και λίγο στον ΠΑΟΚ, πολύ λίγο με την έννοια ότι τόσα χρόνια άστο. Δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την διαιτησία, είναι ντροπή. Τι να πουν για την διαιτησία; Αφού αυτοί δημιούργησαν το σύστημα. Έχεις ομάδα παίζεις με 11, κερδίζεις. Εγώ απορώ πώς ο Παπαδόπουλος, ο Μελισσανίδης και ο Μητρόπουλος δεν κάνουν κάτι; Να κάνουν μία μήνυση στον Κούγια και να τα αποδείξει. Εκτός αν τον θεωρούν γραφικό και δεν ασχολούνται με όσα λέει και τον αφήνουν να λέει ότι θέλει».

Για την Superleague και την διαφορά του ΠΑΟΚ:
«Δεν είναι ικανός αριθμός η διαφορά. Κάθε Κυριακή είναι κάτι ξεχωριστό, έχει τον πρώτο λόγο. Πριν 3-4 χρόνια ήταν 5-6 οι βαθμοί διαφοράς και στο τέλος βγήκε τρίτος. Πλέον νομίζω ότι δεν υπάρχουν τραβήγματα, εγκλήματα. Λάθη θα υπάρχουν, δεν γίνεται να μην υπάρχουν. Ακούω για το VAR, ξέρετε τι είναι το VAR; Επανάληψη της φάσης! Άμα ο διαιτητής είναι προκατειλημμένος θα πει δεν αλλάζω την απόφαση μου. Θεωρώ ότι οι Έλληνες διαιτητές αδικούν τον εαυτό τους. Όταν μεταφέρουν ότι δεν έχουν πρόθεση προς τους παίκτες τότε θα αλλάξει η Ελληνική διαιτησία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ κράτησε τον κορμό του και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις ομάδες του Νότου που πήραν πολλές μεταγραφές. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει μια κοιλιά, αλλά όλες οι ομάδες έχουν μία περίοδο που θα κάνουν κοιλιά. Δεν μπορούν 12 μήνες να είναι στα κόκκινα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top