Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς, για την αναμέτρηση της Superleague με την ΑΕΚ, για πιθανή μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, αλλά και την πορεία της ΑΕΛ μέχρι τώρα. Αναλυτικά ο Μίλος Ντέλετιτς
«ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ παίξαμε εκτός έδρας με την ΑΕΚ παίξαμε εντός. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν λίγο κουρασμένη λόγω Champions League. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, γιατί οι τρεις πόντοι θα μας έδιναν περισσότερη ενέργεια για την συνέχεια. Μπορώ να πω ότι είναι άδικο που δεν κερδίσαμε, αφού είχαμε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε και αυτόν τον πόντο τον αφιερώνουμε στον Χούμπτσεφ που τραυματίστηκε. Απέναντι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω δεν έχουμε την ποιότητα να κρατήσουμε την ΑΕΚ 90 λεπτά στην περιοχή της. Είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες και είναι άδικο που δεν κερδίσαμε. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να βάζουμε γκολ στα επόμενα παιχνίδια».

Για τη μάχη του τίτλου:
«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δείξανε ότι έχουν καλύτερες ομάδες, πιστεύω θα παλέψουν μέχρι το τέλος και θα δούμε ποιος θα το πάρει».

Έχει ακουστεί το όνομα σου για μεταγραφή σε ομάδα άλλη. Τι έχεις να πεις, υπάρχει κάτι;
«Δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, αφού για όλα μιλάει ο πρόεδρος. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω».

Είναι χαμηλά στη βαθμολογία η ΑΕΛ τι έχεις να πεις; Η εικόνα στα τελευταία παιχνίδια είναι καλή:
«Είναι καλή η εικόνα, πρέπει να κρατήσουμε αυτό το δρόμο, πήραμε 15 βαθμούς, έχει ακόμα 16 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια εντός έδρας δεν πήραμε τους βαθμούς που περιμέναμε, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να ανεβεί η ΑΕΛ περισσότερο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top