Οι οπαδοί της ΑΕΛ, MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
«Το μήνυμα πλέον στάλθηκε και εντός του γηπέδου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο μικρός Αλέξης εδώ και 3 χρόνια συνεχίζει να απειλεί κόσμο που εναντιώνεται σε αυτόν βγάζοντας στα ΜΜΕ ονόματα και φωτογραφίες ατόμων. Βγάζοντας εξευτελιστικές και ρατσιστικές ανακοινώσεις (μιλώντας για Αλβανούς κακοποιούς εμπόρους κτλ.) Βρίζοντας απίστευτα χυδαία μέσα από επίσημες ανακοινώσεις. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα; Μάλλον ο κύριος Κούγιας κάνει ότι θέλει ανεξέλεγκτος με την πολιτεία ΑΦΑΝΤΗ.
Τέλος προς την εταιρία Security. Την επόμενη φορά να προσέχουν τι πάνε να κάνουνε και ποιον πάνε να σώσουν καθώς τακτικές όπως χθες μόνο εκνευρισμό μας φέρνουν και θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με χθες. Προς το αφεντικό τους τον πρώην διευθυντή ασφαλείας Λάρισας που πλέον έχει την εν λόγω εταιρία γνωρίζουμε καλά το μίσος του προς τους ΟΠΑΔΟΥΣ από όταν ήταν στο Α.τ Λάρισας.
Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ΛΕΥΤΕΡΙΑ.»

KEEP THE FAITH
MONSTERS NEW GENERATION
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top