Από την 5η αγωνιστική έχουν να δουν… κίνηση στους λογαριασμούς τους διαιτητές και βοηθοί της Superleague. Τη στιγμή που στις τάξεις των διαιτητών κυριαρχεί… τρόμος μετά τη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο, ένα άλλο θέμα που παραμένει άλυτο είναι αυτό των πληρωμών. Από την 5η αγωνιστική άλλωστε οπότε και πληρώθηκαν τα παιχνίδια που είχαν παίξει, δεν έχουν ξαναδεί το χρώμα του χρήματος οι ρέφερι και οι βοηθοί της μεγάλης κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι οι ΠΑΕ καταβάλλουν κανονικά τα ποσά που τους αναλογούν κάθε μήνα.
Θεωρείται πολύ πιθανό το συγκεκριμένο ζήτημα να μπει στην ατζέντα της συνάντησης που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου με τους ανθρώπους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ αναφορικά με την αποχή των διαιτητών. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μεταξύ άλλων για την αποχή των διαιτητών, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι στη συνάντηση που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου θα βρεθεί λύση και το πρωτάθλημα της Super League θα επαναρχίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βακάλη:
Για τους ξένους διαιτητές: 
«Ήμουν αντίθετος εξ αρχής και για αυτό είχα καταψηφίσει την έλευση ξένων διαιτητών, διότι είχα δει ότι το θέμα θα άνοιγε»

Αναφορικά με το VAR: 
«Η ΕΠΟ είναι έτοιμη σε ό,τι αφορά το VAR και την εκπαίδευση των διαιτητών. Είναι πλέον θέμα της πολιτείας, όμως πιστεύω ότι η τεχνολογία θα εφαρμοστεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου.

Ασφαλώς, καταδίκασε την επίθεση στον Θανάση Τζήλο και τόνισε για τους ανανεωμένους πίνακες διαιτητών: 
«Εχει γίνει μεγάλη εκκαθάριση στους πίνακες διαιτητών, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές και θα πρέπει να υπάρξει υπομονή, να πάρουν συμμετοχές και παιχνίδια. Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη».

Για τους παράγοντες: 
«Πρέπει και αυτοί να προστατεύσουν την επένδυσή τους. Δεν πρέπει να το βλέπουν προσωπικά, αλλά συνολικά με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την αποχή των διαιτητών: 
«Πιστεύω ότι στη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου θα βρεθεί λύση και θα λήξει η αποχή».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top