Δείτε αναλυτικά σε βίντεο και διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έγινε στο AEL FC ARENA. Δείτε τα όσα είπε για την ΑΕΛ ο Τζιανλούκα Φέστα και για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Λευτέρης Βελέντζας. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα:
«Καταρχήν θέλω να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σκοράραμε ένα τέρμα. Μετά όμως την επίτευξη του τέρματος, οπισθοχώρησε η αμυντική μας γραμμή. Τους δώσαμε έτσι την ευκαιρία να παίζουν τη μπάλα αυτοί με ευκολία. Ακόμα κι έτσι δεν ρισκάραμε εμείς, αλλά βεβαίως μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο τέλος δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Επίσης και οι παίκτες που σήμερα δεν ήταν στην ομάδα, στην 18άδα, ακόμη και απ’ έξω, υποστηρίζουν την ενδεκάδα που ξεκινάει συνεχώς και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μία συμπαγή ομάδα».

Αν ήταν σημαντική για την έκβαση του αγώνα η αποβολή του παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνη;
Για μένα όχι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και χωρίς την κόκκινη κάρτα. Είμαι βέβαιος γι' αυτό.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Βελέντζας
«Είχαμε τελειώσει πριν τις γιορτές με ένα σερί καλών εμφανίσεων. Είχαμε κάνει και την πρώτη μας νίκη με την Ξάνθη. Με τον καινούργιο χρόνο τα πράγματα γίνανε πιο δύσκολα για εμάς. Ερχόμασταν από μια ήττα με τον Ατρόμητο θέλαμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, αλλά νομίζω τα πρώτα λεπτά του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτά που κρίνανε το ματς. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν προδίκαζε ότι το σκορ θα είναι τέτοιο, από μια στατική φάση αδρανήσαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από αυτά που δεν θα πρέπει να δέχεται μια ομάδα που παλεύει κάθε Κυριακή για την σωτηρία της. Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε κρατήσαμε τη μπάλα δείξαμε χαρακτήρα, προσπαθήσαμε και όπως είπα τίποτα δεν προμήνυε ότι το ματς θα έχει αυτό το σκορ. Είπαμε πολλά πράγματα θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, αλλά με την απόφαση του διαιτητή να βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Στάθη τα πράγματα γίνανε πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα για εμάς. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε κριθεί, δεχθήκαμε δύο γκολ ακόμα η ΑΕΛ σίγουρα ήταν αυτή που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε, όσο αντέχουμε μήπως καταφέρουμε το θαύμα.»

Αν θεωρείτε καθοριστική την αποβολή; Αν αυτό το αποτέλεσμα είναι αρκετά βήματα πίσω σε σχέση με την πριν τη διακοπή πορεία του Απόλλωνα;
«Μέχρι να γίνει η διακοπή είχαμε δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, ψυχολογικά μας ρίχνει θα κοιτάξουμε να ξανακερδίσουμε την ψυχολογία μας, να βρούμε τη διάθεσή μας. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, για να μπορέσουμε να κάνουμε ότι το δυνατόν καλύτερο. Θεωρώ σίγουρο με το που γίνεται η αποβολή το ματς πήρε άλλη μορφή από αυτήν που είχαμε σχεδιάσει εμείς και νομίζω σχεδόν είχε κριθεί.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top