Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, για την αναμέτρηση της Superleague με την ΑΕΛ, που έγινε στο AEL FC ARENA, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Σάββας Παντελίδης:
«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι παίζουμε με μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Σε συνδυασμό με τις απουσίες και την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε χαρούμενοι, γιατί είμαστε σε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Σήμερα κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και την  αγωνιστικότητα». 

Για τον Κόρχουτ, που έπαιξε για πρώτη φορά σήμερα: 
«Παίζει σε διαφορετική θέση από αυτή που συνηθίζει. Όσο είχε ρυθμό, έκανε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν είναι επιθετικός για να περιμένουμε πολλά από αυτόν, αλλά είναι έξυπνος παίκτης, έχει καθαρό μυαλό και θα είναι χρήσιμος».

Για τους τραυματισμούς των Βέλεθ και Κωνσταντινίδη: 
«Του Βέλεθ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Του Κωνσταντινίδη, θα δούμε αύριο πόσο σοβαρό είναι, γιατί πονούσε».

Για την διαιτησία και τον αγωνιστικό χώρο: 
«Δεν ξέρω τους καινούργιους κανονισμούς, για να κρίνω τον διαιτητή. Όποιος βλέπει όμως, καταλαβαίνει ότι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, θα έπρεπε να γεμίσουν με κάρτες, για το δυνατό τους παιχνίδι. Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, το βλέπουν όλοι. Είναι κακό και για την εικόνα, ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρος».

Για τους παίκτες που είναι να έρθουν στην ομάδα: 
«Αν κάποιος καίγεται περισσότερο απ’ όλους, είμαι εγώ. Προσπαθούμε να τους φέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τους παίκτες που ήταν ν' αποχωρήσουν από την ομάδα: 
«Πρέπει ν’ αλλάξουν κάποια πράγματα. Θεωρώ λίγο unfair να το συνεχίσουμε. Αυτός που τα δίνει όλα, έχει θέση στο ρόστερ του Αρη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top