Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, αναφέρθηκε για το ματς του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΛ, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπέ Αμπού Σισέ για τον αγώνα με την ΑΕΛ:
Μέσα σε έξι ημέρες το πρόγραμμα έχει τρεις ματς πρωταθλήματος. Δηλαδή μεσολαβούν μόλις δύο ημέρες για ξεκούραση από το ματς με τον Αστέρα έως τον αγώνα με την ΑΕΛ. Και το ίδιο θα συμβεί και στο ματς με τον Πανιώνιο. Το βάθος του ρόστερ είναι η λύση προκειμένου να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις του προγράμματος;
«Από την αρχή γνωρίζαμε πως το πρόγραμμα θα ήταν έτσι φορτωμένο από τις διακοπές και μετά. Ο προπονητής μας είχε εξηγήσει πως θα έχουμε τόσο δύσκολο πρόγραμμα. Ήμασταν, λοιπόν, πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Ξέραμε πως έτσι θα ήταν τα πράγματα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Πλην αυτού, όλοι είμαστε σε εγρήγορση. Υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ μας, ώστε όλος ο κόσμος μέσα στην ομάδα να είναι έτοιμος για να παίξει. Η ομάδα είναι μεγάλη, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε στο πρόγραμμα».

Για την ΑΕΛ τι εικόνα έχεις; Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.
«Ξέρουμε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Εμείς, όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά την ΑΕΛ. Την έχουμε μελετήσει. Την έχουμε αναλύσει. Ξέρουμε τι μας περιμένει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Να συγκεντρώσουμε τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε για να επιστρέψουμε στην κορυφή».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top