Στην ομαδική προσπάθεια και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες της ΑΕΛ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Νίκος Καρανίκας στις δηλώσεις του στο novasports. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καρανίκας: 
Για το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναθηναϊκό: 
"Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί δείξαμε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε μια ομάδα, η οποία δουλεύει σκληρά στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, σε όλους όσοι είναι στην ομάδα. Βγάζουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε μια οικογένεια και ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αποδείξαμε ότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και κοιτάξαμε στα μάτια με παίκτη λιγότερο από το πρώτο λεπτό και ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ μια εξίσου ιστορική και μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός".

Για το πως έφτασε η ΑΕΛ στο θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο: 
"Πιστεύω ότι αν ξεπερνάς τα όρια σου, παίζει ο ένας για τον άλλον και τακτικά είσαι συγκεντρωμένος, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς και κανέναν. Αυτό κάναμε! Είχαμε κοντά τις γραμμές μας, παλεύαμε ο ένας για τον άλλον, καταφέραμε να σκοράρουμε και κρατάμε αυτό το παιχνίδι σαν ψυχολογική ενίσχυση για τη συνέχεια".

Για τις φάσεις που ζητάει πέναλτι ο Παναθηναϊκός: 
"Δεν έχω δεν τις φάσεις και δεν θέλω να ασχοληθώ με το διαιτητή. Μου αρέσει να κοιτάω την ομάδα μου και το αγωνιστικό κομμάτι".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό: 
"Δεν κοιτάμε πίσω, έχει περάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να παρουσιαστούμε κι εκεί πολύ προσγειωμένοι, σοβαροί και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα που είχαμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γιατί αυτές οι ομάδες και με την ποιότητα που έχουν, δεν συγχωρούν λάθη".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top