Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, που παρακολουθεί στενά την ΑΕΛ, μίλησε πριν τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, στην εφημερίδα ΦΩΣ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για την ΑΕΛ, τους παίκτες της και το μεγαλομέτοχο της, Αλέξη Κούγια. Αποσπάσματα της συνέντευξης του Ηλία Φυντάνη
Πώς είδες την ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό;
«Η ΑΕΛ δέχτηκε από το πρώτο λεπτό γκολ και αποβολή και σκοτείνιασαν όλα- δίκαια βέβαια δόθηκε το πέναλτι. Όμως η ΑΕΛ έβγαλε ψυχή και δύναμη, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της σε όλα τα ματς. Παίζει με πολύ τσαμπουκά. Ήταν και κακός ο Παναθηναϊκός στην ανάπτυξή του και δεν εκμεταλλεύτηκε τον παραπάνω παίκτη. Έπαιξε αντιποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός.»

Πες μου αναλυτικά.
«Παίζει με αντεπιθέσεις, με τον Ντέλετιτς ο οποίος είναι πολύ γρήγορος αν βρει χώρους και αργή άμυνα απέναντί του. Όπως και ο Μπαργκάν και ο Μιλοσάβλεβιτς, μπορούν και αυτοί να βγουν κρυφοί από πίσω.»

Καλός παίκτης ο Μιλοσάβλιεβιτς;
«Παικταράς. Τον ξέρω πολύ καλά, και ξέρει ο Κούγιας τον ρόλο που έπαιξα για αυτόν τον παίκτη. Παίζει παντού! Παίζει 6άρι, 8άρι, 10άρι, παίζει και στα άκρα, μέχρι και μπακ μπορείς να τον βάλεις!»

Με τον Κούγια μιλάς τώρα;
«Ναι, φτιάξαμε τις σχέσεις μας. Πριν λίγες μέρες ήπιαμε και καφέ στο Χαϊδάρι με τον Πέτρο Καραβίτη και άλλους, ήταν πριν πάει ο Κούγιας για το ματς Κυπέλλου στην Τρίπολη με την ΑΕΛ.»

Καμία είδηση είπε;
«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όπως είπε στόχος του είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη.»

Προτάσεις έχεις;
«Από τη Β' Εθνική. Όμως περιμένω κάτι από Superleague.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top