Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του Άρη, Μιχάλης Ζιώγας, αναφέρθηκε για το παιχνίδι των δύο ομάδων που θα γίνει την Κυριακή (20/01, 17:15) μιλώντας στο Yellow Radio 92.8. Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Ζιώγας:
-Για τον Άρη:
Ο Άρης πάντα είχε καλούς παίκτες και σπουδαίους σκόρερ, όπως ο Δημητριάδης και ο Αλεξιάδης. Το γκολ δεν διδάσκεται πρέπει να το έχεις. Ο επιθετικός είναι χαρισματικός αλλά μέσα από την δουλειά μπορείς να εξελιχθείς ακόμη καλύτερα. Πρέπει να είσαι δολοφόνος και ψυχρός εκτελεστής.

-Για το τι πρέπει να κάνει ο προπονητής:
Ένας προπονητής προσπαθεί μέσα από την τακτική να δουλέψει στο κομμάτι που πιστεύει ότι πλεονεκτεί. Βρίσκει πατέντες.

-Για το παιχνίδι της Κυριακής:
Νομίζω ότι η ΑΕΛ είναι σε καλό φεγγάρι. Έχει τον πρώτο λόγο. Ο Άρης ήταν ένας σύλλογος που πάντα δυσκολεύει την ΑΕΛ. Γινόντουσαν δυνατά και πολύ ωραία παιχνίδια με πολλούς φιλάθλους. Ο Άρης παρουσιάζει μία βελτίωση με τον κ. Παντελίδη. Ο κ. Παντελίδης είναι προπονητής σοβαρός δουλεύει και τον έχω ζήσει. Δεν ξέρω αν στο προηγούμενο παιχνίδι είναι τυχεροί αλλά όταν μία ομάδα πιέζει δεν έχει σημασία, σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά. Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα και να βοηθήσει. Ο τραυματισμός του Γκάμα δίνει προβάδισμα στην ΑΕΛ.

-Για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά έπαιξαν στο προηγούμενο ματς:
Αυτό σημαίνει ότι οργανωτικά κάτι δεν πάει καλά. Γιατί η ψυχολογία αυτών των παικτών δεν θα είναι στο καλύτερο τους από τη στιγμή που έχουν ενημερωθεί από τον Άρη ότι δεν υπολογίζονται.

-Για τον Παντελίδη:
Πιστεύω ότι μπορεί να παράξει έργο αλλά στα μέσα της σεζόν είναι δύσκολο. Δεν έχει ενισχυθεί με παίκτες δεν έχει επιλέξει ο ίδιος και είναι μεταβατικό στάδιο για τον Άρη τώρα. Θα πρέπει να σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα του πίνακα για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα την επόμενη χρονιά.

-Για την υπομονή:
Επειδή έχω παίξει στον Άρη με παράγοντες που αγαπούσαν την ομάδα, εδώ δεν μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους φιλάθλους για πάντα. Θα πρέπει κάποτε οι διοικήσεις να βάλουν ένα πρόγραμμα. Πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να κρίνει πότε πρέπει να κάνει υπομονή και πότε όχι.

-Για το τι πρέπει να διορθωθεί στον Άρη:
Ο Άρης έχει πλεονέκτημα το προπονητικό του κέντρο και έχει τον δικό του κόσμο. Από την άλλη πλευρά δεν σημαίνει ότι όποιος έχει το χρήμα θα παίρνει και το πρωτάθλημα. Ο Άρης κάποτε ήταν πολύ ισχυρός και έβγαζε παιδιά από τα σπλάχνα του. Ο Άρης επανήλθε στη Σούπερ Λίγκ. Πρέπει να στελεχωθεί οργανωτικά και διοικητικά. Πρέπει να αντιπαραθέσει κάτι άλλο αφού δεν μπορεί να εναντιωθεί οικονομικά. Χρειάζεται ένας μεγάλος επιχειρηματίας για αν βοηθήσει τον Άρη.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:
Όταν αγαπώ την ομάδα μου πηγαίνω και την υποστηρίζω. Δεν πηγαίνω για τον πρόεδρο και για κανέναν. Έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από έναν ισχυρό Άρη. Πρέπει να οργανωθεί διοικητικά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top