Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης
«Μερικές τέτοιες φορές ή τέτοια διαστήματα τις σιχαίνομαι. Το συναίσθημα της απογοήτευσης είναι πολύ μεγάλο και επειδή ξέρεις πόσο δουλεύεις για να χτίσεις κάτι με κόπο, πόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί. Αναλαμβάνω ολοκληρωτικά την ευθύνη για αυτή την κατάσταση. Η εικόνα μας η σημερινή είναι απογοητευτική, το ματς ξεκινά ιδανικά για εμάς και κινούμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο λες και είμαστε στο 20-30% σε σχέση με αυτό που ήμασταν. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στους ποδοσφαιριστές μας. Το κομμάτι του μυαλού μας είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε μετά το γκολ και ήταν το μυαλό μας όσο περνούσε ο χρόνος να πάμε γρήγορα να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή. Αν με ρωτήσετε αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος αλλά θα πρέπει να εστιάσω και ατομικά και ομαδικά γιατί έχουμε παιχνίδι πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για το ότι το επόμενο ματς είναι σε τρεις ημέρες: 
«Δεν μου αρέσει να μιλάω υποθετικά. Κάποια παιδιά δεν ήταν στην κατάσταση να μας βοηθήσουν σήμερα. Για το επόμενο ματς ξέρουμε ότι είναι σε τρεις μέρες. Θα πρέπει τουλάχιστον να δείξουμε μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια. Περισσότερο καλή σκέψη σε αυτό που μαθαίνουμε να κάνουμε. Το σημαντικό είναι ο τρόπος. Δεν μπορεί να μην έχουμε ηρεμία».

Για τη φάση με το fair play: 
«Ρώτησα στον πάγκο και μου είπαν ότι δεν δώσαμε την μπάλα. Ο άρχοντας του αγώνα πρέπει να δίνει τις λύσεις. Άπαξ και υπήρξε τραυματισμός έπρεπε να δώσουμε την μπάλα πίσω».

Για το αν έπαιξε ρόλο η απογοήτευση για το Κύπελλο: 
«Αν το δούμε ρεαλιστικά ναι μεν θέλαμε να πάμε μακριά στο Κύπελλο αλλά οι πιθανότητες μας να σβήσουμε την ποινή είναι περισσότερες μέσα από την πεντάδα. Εκεί που πρέπει να σταθούμε περισσότερο είναι στην ψυχολογία και στον τρόπο που θα σταθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό μας εκθέτει περισσότερο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top