Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία στο τέλος της σεζόν θα έχει πληρώσει για 4 χρόνια στον Κώστα Πηλαδάκη 1.750.000€ για τη χρήση ενός πραγματικού χωραφιού, με σάπια καθίσματα στα επίσημα, χωρίς θέρμανση και ψύξη, χωρίς ασανσέρ στις σουίτες, κάνει έκκληση για τελευταία φορά στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη να δώσουν επιτέλους και μέσα στους επόμενους 6 μήνες άμεση λύση στην ανακατασκευή του ιστορικού Σταδίου Αλκαζάρ. Είναι αδιανόητο ο Δήμαρχος Λεβαδέων να ανακατασκευάζει σε ένα σύγχρονο στάδιο το γήπεδο του Λεβαδειακού των 200 εισιτηρίων και τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, της Θεσσαλίας και της Λάρισας να έχουν εγκαταλείψει την ιστορική ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων, με δεκάδες χιλιάδες κι όχι λίγες εκατοντάδες οπαδούς, έρμαιο ενός αιμοδιψούς ακραία κερδοσκόπου επιχειρηματία, χωρίς κανένα συναίσθημα για την ΑΕΛ και αδιαφορώντας εάν θα χρειαστεί να αναγκαστούμε από την  Super League να αγωνιστούμε σε ουδέτερο γήπεδο, να μην κάνουν τίποτα μαζί με τη διορισμένη διοίκηση του Αλκαζάρ για να αγωνίζεται η θαυμάσια ποδοσφαιρική ομάδα μας σε ένα δημόσιο ή δημοτικό γήπεδο, πληρώνοντας όχι 15.000€ το παιχνίδι, αλλά το 15% των καθαρών εισπράξεων, δηλαδή 1.500€ περίπου το παιχνίδι.
Ο Δήμος Λαρισαίων και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η διοίκηση της οποίας είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που παραχώρησε δωρεάν τη δημόσια γη σε αυτό το δημιούργημα του απατεώνα Βγενόπουλου, για να μας εκβιάζει, πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα.
Σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας ειδοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League κ. Βασίλη Γκαγκάτση ότι στο επόμενο συμβούλιο του Συνεταιρισμού θα τεθεί θέμα για τον ορισμό των μελλοντικών αγώνων της ΑΕΛ σε άλλο γήπεδο.
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ σύσσωμο θα επισκεφθεί αύριο τους κ.κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και Απόστολο Καλογιάννη για να τους θέσει προ των ευθυνών τους.
Επιτέλους πρέπει τα θεσμικά όργανα και οι επικεφαλής τους στη Θεσσαλία και στη Λάρισα μνα αφήσουν τα λόγια και να περάσουν στα έργα.
Το AEL FC ARENA με τον τρόπο που παραχωρήθηκε στον Πηλαδάκη, αντί να αποτελεί την διαφήμιση της Λάρισας και της ΑΕΛ, αποτελεί την ακραία δυσφήμηση της και τον μονόδρομο για την οικονομική της καταστροφή.
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ δεσμεύεται ότι εφόσον ανακατασκευαστεί το Αλκαζάρ τα εισιτήρια εκτός των χώρων των επισήμων δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τα 10€, τα δε διαρκείας στα 40€ για τα παιδιά και τα 80€ για τους γονείς και τους παππούδες τους.
Έχουν δικαίωμα οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται σε γήπεδο και όχι σε χωράφι, έχουν δικαίωμα οι οπαδοί μας να πληρώνουν φθηνό εισιτήριο και έχει δικαίωμα και η ΠΑΕ ΑΕΛ να διαθέτει τα χρήματα της ιδιοκτησίας για την αγορά καλυτέρων παικτών και όχι για να κάνει πλούσιο τον Πηλαδάκη, ο οποίος απολαμβάνει τη δυσφήμηση της πόλης της Λάρισας, τη δυσφήμηση της ΑΕΛ και την οικονομική καταστροφή της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη Μύκονο και το Nammos κερδίζοντας εκατομμύρια από τον κ. Κούγια και τους οπαδούς μας, από ένα γήπεδο που αν δεν το χρησιμοποιεί η ΑΕΛ θα είναι χωράφι και κοτέτσι.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top