Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό (ή άλλη ομάδα) να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ισλανδό τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στο sportdog, στην πορεία της ομάδας, στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι «βυσσινί» το Γενάρη. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Διαψεύδω οποιοδήποτε δημοσίευμα περί δήθεν ενδιαφέροντος οποιασδήποτε ομάδας, φυσικά και του Ολυμπιακού, για τον διεθνή τερματοφύλακα Κρίστινσον της ΑΕΛ. Πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή παίκτη, πολύ υψηλού ήθους καθώς είναι και νομικός. Ακόμα κι αν υπήρχε οποιοδήποτε ενδιαφέρον ή πρόταση, όμως, με οποιοδήποτε τίμημα, η ΑΕΛ σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνει τη μεταγραφή του. Γιατί οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί. Στόχος αυτή τη σεζόν είναι η έξοδος στην Ευρώπη και βρισκόμαστε 4 πόντους πίσω από τον Παναιτωλικό, με 18 βαθμούς. Κατά την κρίση μου έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Παναιτωλικό, την Τρίπολη και την Ξάνθη, με την οποία θα παλέψουμε για την 5η θέση. Αν δεν μας είχαν κλέψει τη νίκη στην Ξάνθη με τον Λάμπρου και δεν είχαμε χάσει το παιχνίδι στη Λαμία εξαιτίας του παιχνιδιού της Ξάνθης (των αποβολών και των τραυματισμών σε εκείνο το ματς), αυτή τη στιγμή θα είχαμε εύκολα 24 βαθμούς και θα ήμασταν στην 5η θέση».

Για την πορεία της ΑΕΛ:
«Είναι φανερό από τα τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει, ότι αν η διαιτησία είναι στο 50-50 στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η ομάδα μου φέτος θα κατακτήσει την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Ενώ, παράλληλα, θα έχει μακρύ δρόμο στο Κύπελλο. Δεν έχουμε κανένα κενό πλέον και υπάρχει καταπληκτική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και θαυμάσιο προπονητικό τιμ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top