Εκατοντάδες οπαδοί μας διαμαρτύρονται για την μεροληπτική αναμετάδοση του αγώνα μας με τον Παναθηναικό, τόσο από τη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και από το Δημόσιο Ραδιόφωνο.
Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτό το νοσηρό φαινόμενο, τους αγώνες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τους σχολιάζουν οι ακραίοι φιλοολυμπιακοί, φιλοαεκτζήδες και φιλοπαοκτζήδες οπαδοί - δημοσιογράφοι.
Όλοι αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το Δημόσιο Ραδιόφωνο και η Δημόσια Τηλεόραση είναι δημόσιο αγαθό και ανήκει σε όλους τους Έλληνες πολίτες και οι αθλητικές εκπομπές σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους - οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.
Σήμερα από τα πρώτα δευτερόλεπτα σφυρίχτηκε εις βάρος μας ένα πέναλτι, ίδιο ακριβώς με το πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο έντιμος και καλός στην κυριολεξία, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Super League, διεθνής διαιτητής κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ερμήνευσε, κατά την ταπεινή μας άποψη, λανθασμένα τον νέο κανονισμό και αντί για κίτρινη κάρτα έδειξε κόκκινη κι έτσι αγωνιστήκαμε και με εις βάρος μας σκορ από το τριακοστό δευτερόλεπτο και με παίκτη λιγότερο για 97 λεπτά.
Σε αυτή τη φάση δυστυχώς οι υπάλληλοι της ΕΡΤ και της ΕΡΑΣπορ σχολιαστές αποθέωσαν τον διαιτητή γι αυτή του την απόφαση.
Δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδος μας, οι Ντέλετιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, δέχτηκαν δικαιολογημένα κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, κανείς όμως από τους ως άνω σχολιαστές δεν είπαν ότι τα φάουλ που καταλογίστηκαν εις βάρος τους και που τους οδήγησαν στη διαμαρτυρία ήταν ανύπαρκτα.
Κανείς από τους σχολιαστές δεν έκανε έστω και μία αναφορά στην απαράδεκτη ενέργεια του διεθνούς ποδοσφαιριστού του Παναθηναικού Κουρμπέλη να μην τηρήσει το fair play στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να προσπαθήσει να πετύχει γκολ, που θα το είχε πετύχει εάν δεν έκανε φανταστική απόκρουση ο διεθνής τερματοφύλακας μας Κρίστινσον.
Όλοι αυτοί έκαναν σαν τρελοί όταν στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν δόθηκε δήθεν πέναλτι στον Μακέντα, που έκανε συνέχεια μακροβούτια και δεν σχολίασαν ούτε μια φορά ότι η ομάδα μας έπαιζε 97 λεπτά με 10 παίκτες και ο Παναθηναικός, εκτός της ευκαιρίας του Κουρμπέλη στο τέλος, γιατί τον άφησαν να σουτάρει πιστεύοντας ότι θα τηρήσει το fair play, δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία απέναντι στην ομάδα μας, που αν δεν έπαιζε με 10 παίκτες θα είχε πάρει τη νίκη, αφού χάσαμε στα 30 δευτερόλεπτα ένα  από τους καλύτερους μας επιθετικούς, τον πολύ γρήγορο Μπαργκάν, που μαζί με τους υπόλοιπους γρήγορους επιθετικούς μας θα έκαναν πάρτυ απέναντι στην πολύ αργή άμυνα του Παναθηναικού.
Ελπίζουμε το σημερινό φαινόμενο να μην επαναληφθεί και στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Αθήνα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top