Την δική της τοποθέτηση για τον ορισμό της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής κατέθεσε η Nova σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις. Η Super League όρισε την αναβληθείσα 15η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου 2019 αλλά ο Ολυμπιακός προσέφυγε κατά της απόφασης αυτής στο διαιτητικό δικαστήριο με την εκδίκαση να έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα 7 Ιανουαρίου. Στελέχη του συνδρομητικού καναλιού ανέφεραν χαρακτηριστικά:
"Πάγιο κριτήριο και διαχρονικός στόχος της Nova, σε κάθε ανάλογη περίπτωση, είναι η αναβάθμιση της εμπορικότητας και η προώθηση της  αξίας του πρωταθλήματος. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν πόροι για όλους τους εμπλεκόμενους στην «ποδοσφαιρική βιομηχανία», μεταξύ των οποίων και για τον τηλεοπτικό μεταδότη, προκειμένου να είναι σε θέση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις ΠΑΕ, όπως κάνει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως πάντα, η Nova θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση του πρωταθλήματος  και καλούμε τη διοργανώτρια αρχή και τις ΠΑΕ να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top