Ήττα για την ΑΕΛ από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Με γκολ του Γιώργου Μανούσου στο 89', με διαγώνιο αριστερό πλασέ, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μπρούνο, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ, στο AEL FC ARENA, σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο τραγικός αγωνιστικός χώρος. Ο 32χρονος επιθετικός, Γιώργος Μανούσος, είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, τέσσερα λεπτά νωρίτερα από τον Νταμιρ Κάναντι και με το γκολ που πέτυχε, η ομάδα του Ατρόμητου επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγώνες. Η ομάδα της ΑΕΛ, από τη μεριά της, έμεινε για τέταρτο ματς δίχως νίκη, βρίσκεται στις πέντε τελευταίες θέσεις και πλέον έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες, σ' ότι έχει να κάνει με την παραμονή της, στην Superleague.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85' Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77' Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58' Σετσέροβιτς).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82' Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66' Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85' Μανούσος).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top