Το βράδυ φαινόταν ευοίωνο για την ΑΕΛ Καναδά στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης, αφού έλεγχε το παιχνίδι και προηγούνταν 3-1 επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Στο σημείο αυτό χάθηκαν τα μαρκαρίσματα και οι Sporting σκόραρε επανειλημμένα. Τρία λεπτά πριν τη λήξη η ΑΕΛ βρέθηκε να χάνει 3-4 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού οι όποιες προσπάθειες για ισοφάριση δεν καρποφόρησαν.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε το πρόβλημα της ανασταλτικής λειτουργίας, ενώ οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα άσχημα τελειώματα είχαν ως αποτέλεσμα η ΑΕΛ να μην καταφέρει να κερδίσει την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.
«Είναι μια πολύ σκληρή απώλεια. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και πάλι. Πρέπει να σουτάρουμε περισσότερο και να μαρκάρουμε πιο ασφυκτικά», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Γιούζ (2), Άντριου.
Απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του κλειστού πρωταθλήματος MMSL, σε μια χρονιά που θα αξιολογηθεί μετά το τέλος της από τον προπονητή της ΑΕΛ. Την προσεχή Παρασκευή (21:00) αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι η πορτογαλική PCL που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top