Σιγά-σιγά το κλειστό πρωτάθλημα MMSL οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Σήμερα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ Καναδά ν’ αντιμετωπίζει την Acoriano (19:30). Στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 8-5. «Θα έρθουν να παίξουν ζητώντας εκδίκηση, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν εμφανίστηκαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να ξεφύγουν από την ισοβαθμία μας στο βαθμολογικό πίνακα. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη, ωστόσο στους δεκατρείς μέχρι τώρα αγώνες δεν κατάφερε ούτε μία φορά να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της και αυτός είναι ένας βασικός λόγος της φετινής πορείας της, σε συνδυασμό με τα πολλά άσχημα τελειώματα των φάσεων. Σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγει της αντιπάλου της, διεκδικώντας ακόμα και την τρίτη θέση.

Για τον αποψινό αγώνα, ο Μίλτον Γουγουλιάς θα έχει στη διάθεσή του:
Μιούλερ (τερματοφύλακας), Πατσέκο, Μούσα, Κερ, Κέλλυ (αμυντικοί), Γιούζ, Σάρεϊντορ, Ολιβέιρα, Φλυν (μέσοι), Άντριου, Χουρανί (επιθετικοί).

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top