Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Απάλλαξε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου από την πειθαρχική κατηγορία της δημόσιας δυσμενούς κρίσης.
Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 14.833 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία (24/1/19).
Επέβαλε στον Ολυμπιακό χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη (23/1/19).
Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με τέρματα 3-0, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα και γ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.
Επέβαλε στον Αγροτικό Αστέρα χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Εδεσσαϊκό (20/1/19).
Επέβαλε στον Ατρόμητο Πειραιά χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Αμπελακιακό (20/1/19).
Αποφάσισε τον επανορισμό του αγώνα Γ’ Εθνικής Γιαννιτσά-Ελπίς Σκουτάρεως, ο οποίος δεν διεξήχθη στις 16/1/19.
Επέβαλε στον Γ. Μαύρο, εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟ Ακράτητος, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ στον ίδιο και στο σωματείο για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Γυναικών με τις Νέες Ατρομήτου (20/1/19).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ» ΧΑΝΙΩΝ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 4/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, ELLONG DOUALLA VIERA(ΕΛΛΟΝΓΚ ΝΤΟΥΑΛΛΑ ΒΙΕΡΑ), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 582/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή,, Αριστομένιου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Ανδρέα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 606/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
- Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ, εκ συνολικού ποσού 21.300 ευρώ, σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ποσού 5.325,00 ευρώ εκάστης, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και κάθε μιας εκ των επομένων τριών (3) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», για την περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 608/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσης δόσης οφειλής.
- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 126/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Νικολάου ΡΟΥΜΠΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Έφεση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου ΑΠΣ ΚΗΦΙΣΣΟΣ, που εδρεύει στην Κάτω Τιθορέα Λοκρίδος, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, το οποίο παρέστη δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Ευσταθίου Γιώτα κατά του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Εξαφανίζει την με αριθμ. 11/6.12.2018 απόφαση (πρακτικό) της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΄Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Απορρίπτει την με αριθμ. Πρωτ.1797/12.11.2018 ένσταση του Σωματείου με την επωνυμία ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top