Φλεβάρης 1990. Ο δικηγόρος Αθανάσιος Ψάλτης αναλαμβάνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ διαδεχόμενος τον Σίμο Παλαιοχωρλίδη.
      Φλεβάρης 2019. Ο αγαπητός σε όλους Θανάσης, χάνει τη μάχη "στα μαρμαρένια αλώνια" εγκαταλείποντας τα εγκόσμια σε ηλικία 72 ετών. Κι άλλα δάκρυα κι άλλη θλίψη στη "βυσσινί" οικογένεια.
       Ο εκλιπών υπήρξε από τα νεανικά του χρόνια αρχιπιστός οπαδός της ΑΕΛ και στη συνέχεια του δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσει την παθολογική του αγάπη για την ομάδα, αλλά και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, από τις θέσεις του αντιπροέδρου και του προέδρου της ΠΑΕ.
       Παρότι το 1990 με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αποχώρησε από τα διοικητικά δρώμενα, εννέα περίπου χρόνια αργότερα, επιστρατεύθηκε από την ΑΕΛ αναλαμβάνοντας όλο το φορτίο της ένταξής της στο "νόμο Βενιζέλου". Η άρτια νομική του κατάρτιση και οι σπουδαίες γνώσεις του επί του αντικειμένου, έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα και η ομάδα μας παραδόθηκε οικονομικά πάλλευκη στη συνέχεια της διαδρομής της.
       Το κενό που αφήνει πίσω του ο Θανάσης Ψάλτης, είναι δυσαναπλήρωτο. Ο συνάδελφός του και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, καθώς και σύσσωμη η "βυσσινί" οικογένεια, συμμετέχουν στο βαρύτατο πένθος των οικείων του και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που σε λίγο θα τον σκεπάσει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top