Ισόπαλη αναδείχθηκε η ΑΕΛ στην Αθήνα απέναντι στην Αγιά Παρασκευή με σκορ 1-1, στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου. Η ΑΕΛ που το τελευταίο διάστημα έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και ταυτόχρονα παίρνει και αποτελέσματα, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της στον αγώνα απέναντι σε μία μαχητική και πολύ καλά στημένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, που ήθελε πάση θυσία βαθμούς. Μετά το πρώτο νευρικό δεκαπεντάλεπτο η ΑΕΛ προσπάθησε να βρει διαδρόμους στην άμυνα των γηπεδούχων χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 27' όταν η Ζντράβκοβιτς μπήκε από δεξιά και κατάφερε να γυρίσει την μπάλα χαμηλά μέσα στην περιοχή και η επερχόμενη Σρετένοβιτς πλάσαρε πιεζόμενη όμως η αντίπαλη τερματοφύλακας κατάφερε να αποκρούσει με υπερένταση. Όσο κυλούσε ο χρόνος οι βυσσινή μεγάλωναν το ποσοστό κατοχής της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν, ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάμε στα αποδυτήρια με το 0-0, ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ άλλαξε τα δεδομένα στον αγώνα. Συγκεκριμένα στο 43' και σε ένα γέμισμα λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και η Βασιλείου δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στην επιθετικό της Αγίας Παρασκευής η οποία δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Αυτό το γκολ δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της ΑΕΛ η οποία όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να προσπαθεί να ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων με ορθολογικό τρόπο χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει. Αυτή η εικόνα συνεχίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και οι ατυχίες συνέχιζαν να χτυπάνε την ομάδα του Βασίλη Πάνου ο οποίος είδε την Κόντου να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Η λύτρωση για την ΑΕΛ ήρθε στο 89' όταν σε εκτέλεση κόρνερ της Σρετένοβιτς η Ζντράβκοβιτς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1 αν και στα τελευταία λεπτά προσπάθησε για την πλήρη ανατροπή, όμως τα χρονικά περιθώρια είχαν πλέον στενέψει πολύ.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Αρκουλή, Σκοτεινιώτη Γ., Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Κόντου, Σκωτεινιώτη Κ., Βασιλείου, Νεοφύτου, Σρετένοβιτς, Ζντράβκοβιτς
Αλλαγές: Γιαμαλή, Καπιτζίκα, Κατσιάνα, Τσιάρα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Ρήγα

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ έδειχνε πως μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως η εξέλιξη του αγώνα δεν την βοήθησε καθόλου και έτσι λοιπόν οι ομάδας μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τον Πειραιά σε έναν δυνατό αγώνα που όμως δεν είχε την δύσκολη φάση. Εξαιρετική όμως ήτανε και η φιλοξενία των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής στην αποστολή της ΑΕΛ, τους οποίους και ευχαριστεί πολύ όπως και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την προσπάθεια των παικτριών. Ανάμεσα τους η πρώην γενικός αρχηγός Αθανασία Τσακνάκη και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος.

Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο κος Μάριος Σφαντός, υπεύθυνος επικοινωνίας των Ακαδημιών της Βαλένθια στη Νέα Υόρκη, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση και μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει με τα μέλη της αποστολής της ΑΕΛ και να φωτογραφηθεί με ορισμένες από τις κοπέλες.

Την επόμενη Κυριακή η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Άρη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο το πρωτάθλημα και έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα φέτος για να το πετύχει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top