Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ατρομήτου, Fentagin, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που θα γίνει, την Κυριακή (03/02, 17:15) στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Αναλυτικά η ανακοίνωση Fentagin
«Στην Λάρισα αγωνίζεται αύριο ο Ατρόμητος, ενάντια στην τοπική ΑΕΛ.
Πέρα από τα στατιστικά και αγωνιστικά στοιχεία του παρελθόντος, για εμάς τους οπαδούς και πάντα υπό το οπαδικό πρίσμα, η Λάρισα φέρνει πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Θεωρούμε όχι μόνο σε εμάς για όλους τους οπαδούς διαχρονικά η εκδρομή στην Λάρισα αποτελεί πρόκληση και πάντα έχεις κάτι να αναπολείς και να αναφέρεσαι στο τέλος του κάθε ταξιδιού.
Μία αξιοσέβαστη έδρα, ως προς την ατμόσφαιρα του γηπέδου και κυρίως το "παραδοσιακό" Αλκαζάρ, στο οποίο έχουμε δει την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ομολογουμένως με τους οπαδούς της Λάρισας δεν μας ενώνουν πολλά και σίγουρα η νοοτροπία μας ως προς την οπαδική υποστήριξη είναι αρκετά διαφορετική, παρόλο που σαν οπαδοί με την ευρύτερη έννοια θα έπρεπε να έχουμε πολλές κοινές συνισταμένες, είτε μεταξύ μας είτε σαν κίνημα γενικότερα, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό.

Στην παρούσα φάση όμως δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στα εσωτερικά του σωματείου της Λάρισας, θα έπρεπε να μας προβληματίζει όλους σαν οπαδικό σύνολο. Η ΑΕΛ εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από την στιγμή που ανέλαβε ο Κούγιας, βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας. Όσο και αν ήθελαν κάποιοι-εντός και εκτός τειχών- αρχικά να καλύψουν  αυτήν την κατάσταση,στην συνέχεια η πραγματικότητα έσκασε και με τον χειρότερο τρόπο μάλιστα.
Σήμερα βλέπουμε ένα γήπεδο  άδειο και ένα πέταλο ερημωμένο. Δεν έχει καμία σημασία στην προκειμένη να εξετάσουμε πως έφτασαν σε αυτήν την κατάσταση, ούτε τι έκανε το οπαδικό κομμάτι της ομάδας αυτής λάθος, οι ίδιοι άλλωστε ξέρουν καλύτερα από όλους μας!!!

Το ζήτημα είναι πως ένας πρόεδρος καταχράζεται την ιστορία  ενός σωματείου και πως κάνει τσιφλίκι του έναν σύλλογο,αποφασίζοντας από πάρτη του για το μέλλον τόσο της ομάδας, όσο και του κόσμου που την ακολουθεί χρόνια τώρα,αγνοώντας πλήρως και σνομπάροντας επιδεικτικά συγχρόνως, την άποψη που έχει η πλειοψηφία του κόσμου αλλά και της πόλης προς το πρόσωπό του. Είναι ίσως από τα πιο χυδαία παραδείγματα των τελευταίων ετών που μας αποδεικνύει περίτρανα πως τα εκάστοτε "αφεντικά" μπορούν να φτάσουν σε τέτοιο σημείο, που ξεπερνά και την λογική που παρουσιάζει το ποδόσφαιρο ως προϊόν και στην οποία όλοι εμείς οι υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί τασσόμαστε κατά καιρούς,αν όχι πάντα, εναντίον της.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επεκταθούμε περισσότερο, καθώς πέρα του ότι είναι σε πανελλαδικό επίπεδο γνωστό το ποιόν του εν λόγω σκουπιδιού, για τον ίδιο ενδεχομένως να αποτελέσει και διαφήμιση.
Όπως και να έχει, εμείς από την δική μας την πλευρά, όσο  μακρυά και αν βρισκόμαστε, ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα και ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top