Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Μάκης Χάβος
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λάρισα και στον αντίπαλο προπονητή, γιατί για μένα είναι η ομάδα που μας έβαλε δύσκολα από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και ίσως είναι από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν, τουλάχιστον, όσο είμαι εγώ προπονητής της Λαμίας.
Ήταν ένα παιχνίδι, που είχε πάθος, είχε ρυθμό, είχε πολλές μονομαχίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα 20-25 λεπτά η Λάρισα μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έγινε γιατί χάσαμε πολλές μονομαχίες, ειδικά στο δικό μας αμυντικό τρίτο. Ειδικά στον αέρα μας έπαιρναν τις δεύτερες μπάλες και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα και δίκαια η Λάρισα προηγήθηκε στο παιχνίδι. Ήταν ευτύχημα για εμάς ότι καταφέραμε και ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο. Και ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι με τους επιθετικούς παίκτες που έχουμε θα έρθουν φάσεις και όπως ένα καταπληκτικό γκολ από τον άξονα με καλή συνεργασία. Εν συνεχεία προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλά, γιατί η Λάρισα άλλαξε σχηματισμό και έπαιξε με δύο φορ. Εμείς βάλαμε τον Σκόνδρα αμυντικό χαφ για να πιέζει, ώστε να έχουμε μια αμυντική ασφάλεια. Πάλι, όμως, ο αντίπαλος έκανε ευκαιρία από στατική φάση στο 90’ και αυτά απαγορεύονται να πηδήξει μόνος του παίκτης και να μας πάρει την κεφαλιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα αρχίζει και αποκτάει μέταλλο, γιατί βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς και όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά γύρισε το σκορ. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε παρά το κρύο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να κοιτάμε όσο γίνεται ψηλότερα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top