Το κλειστό πρωτάθλημα του MMSL τελείωσε, με την ΑΕΛ Καναδά να αναδεικνύεται ισόπαλη με 2-2 της ομάδας του Απόλλωνα (μπλε). Το παιχνίδι ήταν μια αγγαρεία και για τις δύο ομάδες, χωρίς ενδιαφέρον αφού δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο. Η ΑΕΛ συνέχισε την ίδια τακτική, χωρίς να μαρκάρει στο κέντρο του γηπέδου και αφήνοντας χώρο στους αντιπάλους. Οι «βυσσινί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Άντριου και οι ομάδες πήγαν στο ημίχρονο ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Γιούζ, αλλά πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 2-2, μετά από εκτέλεση φάουλ.

«Ήταν η πρώτη μας περίοδος στην πρώτη κατηγορία. Μπορώ να πω ότι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι τόσο όλοι οι παίκτες όσο και εγώ θα έπρεπε ν’ αγωνιστούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο σ’ αυτή την κατηγορία!
Τώρα επικεντρωνόμαστε στην πολύ σημαντική επερχόμενη ανοιχτή περίοδο, για την οποία θα κάνω δηλώσεις τις προσεχείς εβδομάδες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που φόρεσαν τη βυσσινί φανέλα αυτή την κλειστή περίοδο. Με περηφάνια τους αποκαλώ οικογένεια της ΑΕΛ. Είμαι πολύ περήφανος για τον καθένα από αυτούς!», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η ΑΕΛ τερμάτισε στην 7η θέση με 21 βαθμούς, 28 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα της Αλβανίας, έχοντας αρνητικό συντελεστή τερμάτων (52 υπέρ, 57 κατά). Ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά στη συνέχεια διέγραψε μια μέτρια πορεία, γνωρίζοντας τρεις βαριές ήττες με έξι (6) τέρματα παθητικό στον καθένα από αυτούς.

Την προσεχή Παρασκευή η ΑΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπη με την πορτογαλική PCL για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Οι δέκα (10) σκόρερ των πενήντα δύο (52) τερμάτων της ΑΕΛ αυτής της περιόδου:
Γιούζ (16)
Άντριου (15)
Σάρεϊντορ (7)
Χουρανί (5)
Φλυν (2)
Πράουτ (2)
Ολιβέιρα (2)
Πήτερς (1)
Παρκ (1)
Κέλλυ (1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top