Η ΑΕΛ Καναδά γνώρισε νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά στο κύπελλο της κλειστής διοργάνωσης του MMSL, χάνοντας από την πορτογαλική PCL με 6-2. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δέχτηκε τρεις μπλε κάρτες, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με λιγότερους παίκτες για τρία δίλεπτα. Σε κάποιο σημείο του αγώνα οι «βυσσινί» αγωνίζονταν με τρεις παίκτες ενώ οι Πορτογάλοι με πέντε, αντί των έξι που προβλέπονται. Η ΑΕΛ αμύνθηκε επιτυχώς και δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει για περισσότερα από τρία λεπτά! Ωστόσο, η έλλειψη αλληλοκάλυψης στη μεσαία γραμμή απέφερε την πληρωμή του τιμήματος. Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Άντριου, Πήτερς.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, έκανε την ανασκόπηση της περιόδου και εστίασε στην ερχόμενη περίοδο, αναφέροντας:
«Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μας! Δεν καταφέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Γνωρίζουμε τι χρειάζεται να βελτιωθεί. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα αγωνιστούμε για τον τίτλο του κλειστού πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου.
Όλη η συγκέντρωσή μου είναι στην επερχόμενη ανοιχτή περίοδο. Θα είναι μια μακρά, σκληρή περίοδος. Θα συμμετέχουμε επίσης στο περίβλεπτο Κύπελλο του Οντάριο όπου λαμβάνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες του Οντάριο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας ότι θα ανταγωνιστούν τον τίτλο του πρωταθλήματος MMSL.
Ζητώ συγνώμη από τους υποστηρικτές μας στην Ελλάδα και τον Καναδά που δεν καταφέραμε να σας φέρουμε ένα τρόπαιο της κλειστής διοργάνωσης.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Με Αγάπη και Σεβασμό,
Μίλτον Γουγουλιάς
ΑΕΛ Καναδά»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top