Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Μεσήμβρια στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ από τον πρωτοπόρο και αήττητο φέτος στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ που εκτός από μία πολύ καλή ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες βασικών παικτριών λόγω τραυματισμών, παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε αρχικά να διαφυλάξει όσο μπορούσε το μηδέν στην άμυνα της και στην συνέχεια να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Η αμυντική της λειτουργία ήτανε εξαιρετική καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όμως προδόθηκε σε δύο στημένες φάσεις στο 17' Ελένη Κακαμπούκη και στο 24' Μαρία Μήτκου με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν το σκορ που επιθυμούσαν και πλέον το έργο της ΑΕΛ για κάποιο θετικό αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ. Μάλιστα στο 40' της αναμέτρησης σε μία αδράνεια στην άμυνα της δέχθηκε και τρίτο τέρμα από την Αναστασία Σπυριδωνίδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βασίλης Πάνος δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μη έχοντας και λύσεις στον πάγκο. Ο αντίπαλος πίεσε αρκετά στο πρώτο εικοσάλεπτο όμως η άμυνα αυτή τη φορά δεν έκανε τα ίδια λάθη. Στην συνέχεια οι αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες έριξαν αρκετά τον ρυθμό του αγώνα και το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Εκτός από την συνολικά καλή λειτουργία της ομάδας η οποία με τόσες απουσίες κατάφερε και έκανε αυτό για το οποίο είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο - ασχέτως των μεμονωμένων λαθών που στοίχισαν τελικά και τα γκολ - η ΑΕΛ κρατάει και την εξαιρετική παρουσία των νεαρών παικτριών της.

Για την ΑΕΛ, Βασίλη Πάνος: Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Τσιάρα, Ρήγα, Παυλοπούλου, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Βασιλείου, Κατσιάνα, Σρετένοβιτς
Αλλαγές: Μίσσια, Μούκα, Κόντου

ΠΑΟΚ: Νάση, Χατζηγιαννίδου (46' Καραπέτσα),Smiljkovic, Γκάτσου, Γεωργίου (46' Πατερνά), Μήτκου (82' Νεφρού), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Σπυριδωνίδου, Betancourt, Πούλιου (77' Δοϊρανλή).

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από την Πέλλα σε έναν αγώνα χωρίς δύσκολες φάσεις.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ θα αγωνιστεί για την 18η αγωνιστική στα γειτονικά Τρίκαλα με την τοπική ομάδα η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ θα παλέψει για κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να τελειώνει με την υπόθεση της παραμονής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top