Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φατιόν Αντόνι, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Φατιόν Αντόνι:
Κάνατε αμυντικά μια καλή εμφάνιση. Ήταν δεδομένο ότι ερχόταν η ΑΕΛ εδώ για δύο αποτελέσματα. Πήρατε βαθμό διατηρείτε την απόσταση και είσαστε και πιο ήσυχοι έτσι:
«Ναι ακριβώς όπως είπες κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι. Αν και θεωρώ ειδικά στο δεύτερο αν ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι θα μπορούσαμε να το κλέψουμε το παιχνίδι. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε σε ένα σύστημα που το έχουμε ξαναπαίξει και μας πήγαινε και όπως έδειξε μας πάει.»

Η ομάδα σου εκτός έδρας δείχνει σιγά-σιγά να πατάει καλύτερα. Έχει μια στρατηγική, έχει μια τακτική στο παιχνίδι της. Πλέον πάτε και για τις νίκες εντός έδρας που θα σας δώσουν αέρα:
«Ναι εννοείται στόχος μας είναι τώρα με το Λεβαδειακό, το επόμενο παιχνίδι, να πάρουμε τους τρεις πόντους να είμαστε και πιο ήρεμοι για την συνέχεια, γιατί είναι δύσκολη για εμάς ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Ευελπιστώ ώστε να τα καταφέρουμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται.»

Είπες προηγουμένως ότι είχατε ίσως την ευκαιρία αν ήσασταν πιο έξυπνοι να το κλέψετε το παιχνίδι. Βλέποντας τώρα πιο ψύχραιμα μήπως μείνατε πιο πίσω από ότι έπρεπε:
«Μείναμε γιατί θεωρώ ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, καταρχάς, με πολύ κόσμο και ήταν λογικό αυτό. Οπότε θα ήταν λίγες οι ευκαιρίες που θα μας είχαν δοθεί σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε το διπλό.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top