Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου, στην Συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Superleague, με την ΑΕΛ, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Αναλυτικά ο Νίκος Καραγεωργίου
«Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνανε οι ποδοσφαιριστές μας. Οπωσδήποτε, θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε αυτό που μπορούμε. Έχω την αίσθηση ότι θα το καταφέρουμε, αρκεί να γίνεται προσπάθεια, όπως έγινε σήμερα. Τώρα εσείς μπορεί να μου πείτε, μα δεν παίξατε καλό ποδόσφαιρο και όλα αυτά. Παιδιά, η χρονική στιγμή που βρίσκονται τώρα οι ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε με αυτά τα μέσα που διαθέτουμε, με αυτούς τους παίκτες που έχουμε, από τους οποίους επαναλαμβάνω είμαι πολύ ευχαριστημένος, από τον αγώνα και την προσπάθεια που δίνουν και συνεχίζουμε.»

Για το χέρι και την αποβολή του Παντελιάδη:
«Εκεί έχω άποψη η μπάλα είναι πολύ κοντινή η απόσταση, δεν έχει σηκωμένα χέρια, είναι μια φάση που ο διαιτητής έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά.»

Το όριο παραμονής είναι πάνω από 32 ή κάτω από 32:
«32; Αν είναι 32 πέσαμε! Άστα...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top