Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Superleague, με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Γιάννης Κάργας
«Μας αφήνει μία πικρία το γεγονός ότι κάνουμε 3η συνεχόμενη ισοπαλία, όχι όμως νίκη. Μπορεί στο προηγούμενο ματς η ισοπαλία να ήταν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, γιατί το πήραμε στο τέλος, αλλά με την ΑΕΛ μπήκαμε να νικήσουμε πάση θυσία. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό, όμως παλέψαμε και νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αν θυμάμαι είχαν δύο τελικές. Κάναμε σωστά αυτά που είπαμε πριν το ματς. Νομίζω ότι ένας παράγοντας που λέγεται τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη στα τελευταία ματς και μέσα από τη δουλειά πρέπει να γυρίσουμε αυτήν την κατάσταση».

Για το αν ήταν μόνο θέμα τύχης: 
«Δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα ανικανότητας. Τα παιδιά έχουν δείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι έχουν την ικανότητα. Δεν βρέθηκαν σε φάση για γκολ μόνο οι επιθετικοί μας, αλλά κι άλλα παιδιά, οπότε μπορώ να πω ότι ήταν τύχη και όχι ανικανότητα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 
«Το ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι με μια νίκη μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Παλέψαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε. Έχουμε πέντε ματς, κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά, γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να το βλέπουμε σαν να είναι η τελευταία αγωνιστική. Κάθε ματς σαν τελευταίο».

Για το αν πιστεύουν στα αποδυτήρια στη σωτηρία: 
«Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το πιστεύει. Είτε παίκτης είτε προπονητής είτε φροντιστής, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο όλοι πιστεύουμε ότι στο τέλος θα σώσουμε την κατηγορία. Το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να κοιτάμε το τώρα και όχι το τέλος. Αν κοιτάξουμε το τώρα με πιο πολύ πίστη, όντως θα βγούμε απ’ αυτή τη δύσκολη θέση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top