Δείτε αναλυτικά τι είπε ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας:
Πρώτο γκολ για σένα στη μεγάλη κατηγορία και χρυσό τρίποντο για την ομάδα σου, σ΄ ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι:
«Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι από τα πιο δύσκολα ματς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε όλοι ότι υπήρχε άγχος, υπήρχε πίεση, αλλά θεωρώ ότι ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ οπότε ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να γυρίσεις ένα παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δείξαμε πάθος, δείξαμε διάθεση. Τώρα όσο για το γκολ με χαροποιεί πάρα μα πάρα πολύ, γιατί όντως είναι και το πρώτο μου, αλλά μετά την επιστροφή μετά από τόσα χρόνια που ήμουνα έξω. Το πέτυχα με την ομάδα που ήθελα να το πετύχω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Το αφιερώνω πραγματικά στον αδερφό μου. Γιατί είναι κάτι που ήθελα να το πετύχω. Είπα ότι τα τελευταία χρόνια θα τα αφιερώσω πραγματικά στον αδερφό μου. Ήθελα πως και πως να πετύχω ένα γκολ και χαίρομαι γιατί είναι και νικητήριο. Ήταν πολύ σημαντικό και πραγματικά με χαροποιεί πάρα μα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία συνέχεια δύσκολη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα έχουμε βάλει καλές βάσεις, για την κατηγορία, αλλά αυτό που είπα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάμε σε έναν ακόμη ματς που και εκείνο θα είναι τελικός».

Πως αισθάνεσαι μετά από αυτή τη νίκη η ΑΕΛ πατάει καλά στην κατηγορία:
«H αλήθεια είναι ότι το ματς που προηγήθηκε Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν όπως θέλαμε, οπότε παραμένει κοντινή η απόσταση. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τρία δύσκολα ματς στο τέλος με τις μεγάλες ομάδες. Οπότε στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο είναι εξίσου σημαντικό. Σίγουρα έχουμε περισσότερες πιθανότητες από τις άλλες ομάδες να μείνουμε στην κατηγορία. Η αλήθεια αυτήν είναι. Αν συνεχίσουμε με αυτό το τρόπο με αυτή τη διάθεση με αυτό το πάθος, θεωρώ ότι θα είμαστε 100% στην Superleague και του χρόνου».

Η ΑΕΛ φαίνεται να έχει το μομέντουμ, διότι είναι το τέταρτο παιχνίδι που μένει αήττητη. Αυτή τη φορά παίρνει νίκη και τρίποντο σε άμεσο ανταγωνιστή:
«Γι' αυτό λέω αποκτήσαμε εμείς ένα προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Γιατί ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης τα επόμενα ματς τα οποία έχει, είναι με ομάδες που παλεύουν για την κατηγορία. Οπότε γίνεται ακόμα πιο εύκολο σε εμάς αν καταφέρουμε και πάρουμε έναν βαθμό στο επόμενο ματς. Σίγουρα αυτό που είπα έχουμε το πλεονέκτημα εμείς από όλες τις άλλες ομάδες αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Αυτό που είπα κάναμε τέσσερα παιχνίδια που ήταν πάρα πολύ πιεστικά, πάρα πολύ δύσκολα. Καταφέραμε και πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, ώστε να μπορέσουμε να το χαρούμε ακόμη περισσότερο στο τέλος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top