Δείτε αναλυτικά τι είπαν οι προπονητές του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ισις, στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Αναλυτικά Χάιμε Βέρα:
«Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας όμως είχαμε την μπάλα για 70-80 λεπτά παίζοντας στο μισό γήπεδο όμως δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να τον κερδίσουμε. Πρέπει να δουλεύουμε καλά σαν ομάδα, εγώ ήρθα στον ΟΦΗ για να προσπαθήσουμε. Δεν βάλαμε το γκολ και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Δουλεύουμε, έχουμε επτά αγώνες ακόμα, το λέμε κάθε εβδομάδα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα και πρέπει μαζί με τους παίκτες να το σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμα τις ευκαιρίες μας. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η πίεση λόγω του ότι συνέβη με την Λαμία. Τα παιδιά πίσω έκαναν καλή δουλειά, ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε σήμερα την μπάλα. Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι έτσι, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θέλουμε υπομονή στο μυαλό και την καρδιά».

Αναλυτικά Αλεχάντρο Ισις:
«Μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά για την ισορροπία. Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι με την Λαμία, είχαμε ευκαιρίες. Κοιτάζουμε το αντίπαλο τέρμα και να μην πάθουμε ότι πάθαμε με την Λαμία. Αυτό το συζητήσαμε με τα παιδιά, σήμερα κρατήσαμε περισσότερη ισορροπία. Ο Χάιμε δουλεύει πολύ με τους επιθετικούς για τα τελειώματα, δυστυχώς περνούν τα παιχνίδια όμως αυτό που πρέπει να πω είναι ότι είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα και θα περιμένουμε στο τέλος για να δούμε τι θα γίνει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top