Δείτε αναλυτικά και διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ, που έγινε στο AEL FC ARENA. Δείτε τα όσα είπε για την ΑΕΛ ο Τζιανλούκα Φέστα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα 
«Είναι ένα πολύ σημαντικός βαθμός ο σημερινός κόντρα σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι από την αρχή και καταφέραμε να κάνουμε το 1-1 όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες κι ένα ευχαριστώ σ’ αυτούς που δεν έπαιξαν. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι. Πιστεύω πως χρειαζόμαστε ακόμα 1-2 πόντους για να σωθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για τους τραυματισμούς: 
«Θα μάθουμε αύριο από το ιατρικό τιμ. Είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Για την νίκη του ΟΦΗ: 
«Δεν νομίζω πως αυτή τη στιγμή ένας βαθμός είναι αρκετός για την παραμονή αυτή τη στιγμή. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα για τον έναν βαθμό, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς».

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: 
«Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει συμβάλει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει».

Για την ισοπαλία: 
«Είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για τους τραυματισμούς: 
«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν Και σήμερα όσοι μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top