Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην γειτονική Καρδίτσα απέναντι στις Ελπίδες σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα την αδικεί. Η ΑΕΛ που αγωνίστηκε με αρκετά προβλήματα σε ακόμη έναν αγώνα, προσπάθησε να παίξει επιθετικά και να προσφέρει θέαμα, απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε τη νίκη πάρα πολύ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με του καλύτερους οιωνούς με την Ζντράβκοβιτς να ανοίγει νωρίς το σκορ και μάλιστα στην συνέχεια η ΑΕΛ να χάνει ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες. Όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Βασίλη Πάνου με τους γηπεδούχους να μην σημειώνουν καμία σημαντική ευκαιρία. Δυστυχώς όμως για ακόμα μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα όταν η ΑΕΛ δεν κάνει γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργεί, το πληρώνει. Έτσι και χθες στο 30' της αναμέτρησης ήρθε η ισοφάριση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Πύθουλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί εμφανιστήκαν πιο κουρασμένοι και έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους χωρίς όμως αυτοί να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της ΑΕΛ, ενώ επιθετικά απειλούσε με αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 65ο λεπτό έγινε και η καλύτερη φάση του αγώνα με την Γιαμαλή να πιάνει μία βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή και αφού πρώτα βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα της η Τσιλίκα αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομάκρυνε η άμυνα των γηπεδούχων. Και ενώ όλα έδειχναν πως το 1-1 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης για ακόμα μία φορά η άμυνα της ΑΕΛ προδόθηκε στις στημένες φάσεις και δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι με πολύ βοήθεια και από την διαιτησία.

Μέτρια συνολικά η εμφάνιση με την ΑΕΛ να κρατάει το πρώτο ημίχρονο, με τον προβληματισμό όμως για την αντίδραση στις στημένες φάσεις αλλά και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες να παραμένει.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα, Ζντράβκοβιτς, Αρκουλή, Σρετένοβιτς, Γιαμαλή, Σιάχου, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Σκωτεινιώτη Κ., Σωτηριάδη, Κατσιάνα, Μούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα, Καπιτζίκα

Πολύ κακή και περίεργη η διαιτησία της τριπλέτας από τα Τρίκαλα με πολλά λάθος σφυρίγματα. Χαρακτηριστικά το σκορ στις στημένες φάσεις ήταν 25-5 υπέρ των γηπεδούχων ενώ η υπόδειξη για οφσάιντ στο τετ α τετ της Σρετένοβτις στο δεύτερο ημίχρονο που έφυγε δύο μέτρα πίσω από την άμυνα, έκανε ακόμα και την κερκίδα να γελάει.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας για την φιλοξενία.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον αήττητο και πρωταθλητή φέτος ΠΑΟΚ στο στάδιο Αλκαζάρ στις 16:30. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας για την φετινή σεζόν μιας και την τελευταία αγωνιστική η ομάδα θα κάνει το ρεπό της.

Αγωνιστική υποχρέωση όμως υπάρχει και μεσοβδόμαδα με την συμμετοχή της ΑΕΛ στο κύπελλο Κορασίδων εκεί όπου η ομάδα θα αγωνιστεί την Τρίτη 15/4 στις Σοφάδες με τις Ελπίδες Καρδίτσας για την 2η φάση του θεσμού.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top