Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Superleague με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας
«Θεωρώ ότι τα τελευταία αποτελέσματά μας είναι σημαντικά γιατί εδώ που έχουμε φτάσει παίζει μόνο αυτό ρόλο, οι βαθμοί. Στην ουσία οι τελευταίοι πόντοι μας κρατάνε στη θέση που είμαστε. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Παίζουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια με άλλους δύο δυνατούς αντιπάλους. Η πόλη και η φανέλα μας είναι μεγάλη και θέλουμε να δείξουμε ότι δεν αξίζει να είμαστε εδώ που είμαστε. Έχουμε καλούς παίκτες και ποιοτικό ρόστερ. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια που απομένουν.»

Οι πρώτες σκέψεις:
«Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, χάσαμε μέσα στον ΠΑΟΚ με ανατροπή, με μία κόκκινη που δέχτηκα. Μέσα στον Παναθηναικό με δέκα παίκτες πήραμε βαθμό και μόνο μέσα στο Καραισκάκης ηττηθήκαμε εύκολα, όμως δεν είναι τυχαία ότι χάνουμε δύσκολα. Ίσως κάτι γίνεται και σωστά τελικά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε.»

Για το σημερινό ματς και τη... μάχη με τους τραυματίες:
«Θέλω να αναφερθώ στον Ζίφκοβιτς, ο οποίος έχασε τη γιαγιά του μέσα στην εβδομάδα και μας το έκρυψε και αγωνίστηκε κανονικά στεναχωρημένος. Όλοι μία ομάδα μία οικογένεια, είμαστε μαζί του. Πριν μπούμε στο γήπεδο κάνουμε το σταυρό μας και θέλουμε να έχουμε υγεία. Όλοι αγωνιζόμαστε για τις οικογένειές μας και τα συμβόλαια και αυτό είναι το σημαντικότερο, η υγεία.»

Για τον τραυματισμό του Βιειρίνια που φαίνεται σοβαρός:
«Θεωρώ ότι ο Βιειρίνια είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στην Ελλάδα. Ήταν άτυχος και ελπίζω να είναι ότι λιγότερο και να απολαύσει με υγεία τις υπόλοιπες στιγμές της καριέρας του.»

Για τις τελευταίες... στροφές του πρωταθλήματος:
«Θεωρώ ότι για να σώσεις την κατηγορία αν δεν κάνεις καλή άμυνα δεν έχεις κάτι να ελπίζεις. Ο ΠΑΟΚ μπορεί σε μία εβδομάδα να είναι πρωταθλητής, όμως 11 παίζαν αυτοί, 11 εμείς. Όλοι μαζί αν παλεύουμε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καλή μέρα. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ αρκετοί παίκτες. Το πήγαμε στη δύναμη και την ψυχή με τον κόσμο μας και θεωρώ ότι ήμασταν καλά στο ματς. Είναι σημαντικό μία ομάδα να αντιδράει στον πρωταθλητή, στην ουσία, ΠΑΟΚ και γιατί όχι να τον απειλεί κιόλας. Σίγουρα από αυτό παίρνουμε ψυχολογία.»

Το σχόλιο για το πρωτάθλημα:
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει πολλούς καλούς παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Στα ντέρμπι επικράτησε και γενικά στις λεπτομέρειες κερδίζονται τα πρωταθλήματα.» 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top