O βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο μίλησε στο Novasports για τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, αλλά και τον Τσιγκρίσνκι. Για την προετοιμασία της ομάδας: 
"Μια έντονη εβδομάδα στο κομμάτι της προπόνησης. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς. Όπως σας είπα και την τελευταία φορά δεν έχουμε εξασφαλίσει την 3η θέση. θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο κόντρα στην ΑΕΛ για να κατακτήσουμε την 3η θέση όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Για τις απουσίες και τον Τσιγκρίνσκι: 
"Ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Κάθε μέρα και είναι καλύτερα. Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα πότε θα είναι 100% έτοιμος. Υπάρχουν και κάποια τιμωρημένοι, αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά τους. Έχουν αγωνιστεί πρόσφατα και τα έχουν πάει πολύ καλά. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Είμαι σίγουρος πως όποιοι κληθούν να αγωνιστούν θα ανταποκριθούν 100%".

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν πλέον όλοι οι παίκτες: 
"Ο Μανόλο υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι κάθε μέρα βρίσκονται και σε καλύτερη κατάσταση. Υπολογίζονται όλοι από εμάς. Δεν ενδιαφερόμαστε για το τι έγινε στο παρελθόν. Σημασία έχει τι γίνεται τώρα στις  προπονήσεις και η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή.  Κάθε παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ μπορεί να παίξει για την ομάδα".

Για το τι ξεχωρίζει από την ΑΕΛ: 
"Βρίσκονται σε μια πολύ καλή περίοδο. Προέρχονται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους, το 1-1. Δύσκολο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλο κίνητρο λόγω του ότι δεν έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα είναι δύσκολο ματς σίγουρα. Θυμάμαι και τους περυσινούς ημιτελικούς στο Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο εάν θέλουμε να κερδίσουμε και να καταλάβουμε την 3η θέση. Η ΑΕΛ πιστεύω θα μας πιέσει ψηλά και θα πρέπει εμείς να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς". 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top