Το SWOAK (South West Oakridge Soccer League) είναι ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που καλύπτει ηλικίες 4 έως 18 ετών, με συμμετοχή 2000 παικτών. Ο όμιλος Κ-8 στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΛ αποτελείται από 12 ομάδες στο Όκριτζ (χάρτης 1) και 4 ομάδες στο Σάουθ Ουέστ (χάρτης 2). Στο τέλος της περιόδου η κορυφαία ομάδα της μιας περιοχής θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη της άλλης σε αγώνα Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων. Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με 5-0, σε αγώνα της διοργάνωσης που διεξήχθη την Πέμπτη η ΑΕΛ συνέτριψε την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, επιτυγχάνοντας τη δεύτερη νίκη της σεβισάριθμουςβαγώνες. Οι μέλλοντες αστέρες των «βυσσινί» σκόραραν με ευχέρεια και στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 5-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και πεινασμένα, με συνεχή πίεση που επέφερε συνεχή λάθη των αντιπάλων και πολλά τέρματα.
Τελικό αποτέλεσμα 12-2 για την ΑΕΛ με σκόρερ τους: Τζακ Γουγουλιάς (3), Τσάμπερλεν (2), Μπέντελ (2), Γκόντμεϊρ (2), Έιταρντ, Φίντα και Ουότκινς.

Τον Ιούνιο οι λιλιπούτειοι της ΑΕΛ θα ταξιδέψουν στο Τίλσονμπεργκ όπου θα αγωνιστούν με τις κορυφαίες ομάδες από τις περιοχές των Κίστενερ, Γουότερλου, Λονδίνου και Σάρνια.
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, σχολίασε μετά τον αγώνα:
«Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά. Ήταν πολύ επιθετικοί απόψε και αυτό απέδωσε. Αμυντικά είμασταν δυνατοί και έξυπνοι. Ο τερματοφύλακάς μας, Αλεξάντερ Ρόσι ήταν εκπληκτικός και ατρόμητος! Όπως έχω ξαναπεί, το επίπεδο φυσικών χαρισμάτων είναι πολύ υψηλό σε αυτή την ομάδα. Δεν θα εκπλαγώ αν δω κάποια από αυτά τα παιδιά να παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Την προσεχή Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 19:15, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Τσέλσι.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top