Δείτε αναλυτικά τι είπαν οι αρχηγοί της ΑΕΛ Καναδά, Κιθ Άντριου (αριστερά) και Νταν Πατσέκο (δεξιά). Κιθ Άντριου
Ως αρχηγός τής ΑΕΛ ποιές είναι οι απόψεις και οι προσδοκίες σου για την επερχόμενη περίοδο στη μεγάλη κατηγορία και το κύπελλο τού Οντάριο;
Στην ομάδα προστέθηκαν κάποια πολύ δυνατά κομμάτια και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Θα είναι μια προκλητική περίοδος. Ο στόχος μας από τις μικρότερες κατηγορίες ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το έχουμε καταφέρει. Τώρα εστιάζουμε στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε αρκετό βάθος στην ομάδα μας και αρκετό ταλέντο. Ευελπιστώ ότι θα προκριθούμε στο Κύπελλο Οντάριο.

Έχεις γίνει ο πιο επικίνδυνος γκολτζής του MMSL που τον φοβούνται οι αντίπαλοι. Τι διαφορετικό περιμένεις στην πρώτη κατηγορία;
Ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να σκοράρω. Έχω γίνει επιτυχημένος λόγω της στήριξης των συμπαικτών μου. Φυσικά και είναι ωραίο να κερδίζεις «Χρυσά Παπούτσια» αλλά το σημαντικότερο για εμένα είναι η συμβολή μου ώστε η ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια.

Νταν Πατσέκο
Ως αρχηγός τής ομάδας πού βλέπεις ότι μπορεί η ΑΕΛ να τερματίσει στην πρώτη κατηγορία και στο Κύπελλο Οντάριο;
Η πρώτη κατηγορία είναι πολύ προκλητική και ανταγωνιστική. Δεν πρόκειται να είναι το ίδιο εύκολα όπως ήταν στις μικρότερες κατηγορίες. Υπάρχει λόγος που οι ομάδες βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία. Αλλά είμαστε πολύ δυνατοί με αρκετό βάθος στον πάγκο. Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα και περιμένω να είμαστε προκλητικοί για τον τίτλο του πρωταθλήματος και το Κύπελλο Οντάριο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top