Τα χιόνια στον Καναδά έλιωσαν από τον προηγούμενο μήνα, οι βροχές σταμάτησαν, η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει, ο κόσμος χρησιμοποιεί τις αυλές των προθηκών των καταστημάτων εστίασης για να απολαύσει το φαγητό, το ποτό και την παρέα. Πέρα από όλα αυτά, το τέλος τής άνοιξης οριοθετεί την έναρξη των πρωταθλημάτων σε ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Σε λιγότερο από 48 ώρες η ΑΕΛ Καναδά θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του MMSL. Έχουν ήδη παρουσιαστεί οι απόψεις των δύο αρχηγών τής ΑΕΛ Καναδά και τώρα ήρθε η σειρά να εκφραστεί το προπονητικό επιτελείο. Στη φωτογραφία που λήφθηκε στο γήπεδο του Ελληνικού Κέντρου διακρίνονται (από αριστερά προς δεξιά): Λέο Σάντος, Μίλτον Γουγουλιάς, Ντέιβ Άνταμς, Τζο Ρόσι.

Μίλτον Γουγουλιάς
Ποιές είναι οι απόψεις σου για την επερχόμενη περίοδο, την ομάδα σου και το Κύπελλο Οντάριο;
Ανυπομονώ πάρα πολύ να παίξουμε στην πρώτη κατηγορία. Το έχω πει πολλές φορές. Εδώ ανήκει η ΑΕΛ. Υπάρχουν κάποιες πολύ δυνατές ομάδες αλλά αν παίξουμε το παιχνίδι μας, το στιλ μας, τότε ΔΕΝ έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο ή αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το δυναμολόγιο. Έχουμε προσθέσει δύναμη και βάθος σε κάθε θέση. Προσεύχομαι στο Θεό για μια ασφαλή και υγιή περίοδο των παικτών μου.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το Κύπελλο Οντάριο. Θα αγωνιστούμε για να δώσουμε περηφάνια και τιμή στη βυσσινί φανέλα, στους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον Καναδά.
Αγάπη και Σεβασμός!

Ντέιβ Άνταμς
Ποιές είναι οι προσδοκίες σου για την ΑΕΛ;
Αυτή η χρονιά θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΛ. Έχουμε προσθήκες παικτών σε θέσεις κλειδιά για υποστήριξη τής ήδη ωραίας ομάδας μας. Στόχος μας είναι να έχουμε βάθος και ποιότητα πέραν του ανταγωνισμού μας. Όπως πάντα, εστιάζουμε στην ταχύτητα τής ομάδας, ειδικά σε μεγάλους χώρους και δύναμη μέσω της μεσαίας γραμμής. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Για τη δόξα, για την ΑΕΛ!

Τζο Ρόσι
Σε μόλις πέντε χρόνια η ΑΕΛ Καναδά ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Τι γίνεται από εδώ και πέρα;
Η ΑΕΛ πρόκειται να έχει ένα ακόμα από τα καλύτερά της χρόνια. Η ομάδα μας είναι ακριβώς όπως θέλουμε. Δεν υπάρχει λόγος για να μην κερδίσουμε όλη αυτή τη χρονιά και να μην προκριθούμε στο Κύπελλο του Οντάριο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top