Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Σέρβος νέος προπονητής της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, στην παρουσίαση του, ως νέος τεχνικός των «βυσσινί». Αναλυτικά ο Γκόρνταν Πέτριτς
«Για να μιλήσω το πως ήρθα στη Λάρισα. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ, που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να δουλέψω για ένα τέτοιο μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕΛ. Θέλω και πιστεύω να αντεπεξέλθω σε αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται. Πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από την τελευταία χρονιά. Προσωπικά ο στόχος μου, είναι να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, ως προπονητής και να είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μήνυμα μου, ο στόχος μου και θέλω να το περάσω αυτό το μήνυμα και στους ποδοσφαιριστές και στους οπαδούς μας. Και βέβαια παίρνω ρίσκο, τοποθετώντας αυτόν τον υψηλό στόχο, αλλά είμαι έτοιμος γι αυτό».

Για το αν έχει εικόνα για το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδα, αν το έχει αξιολογήσει και αν έχει προτάσεις: 
«Προφανώς είδα αρκετά παιχνίδια τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα είναι και συμπαγής και πειθαρχημένη και γνωρίζω κάποιους παίκτες μέχρι τώρα. Χρειάζομαι την ελευθερία όμως να προσπαθήσω να γνωριστώ, να δουλέψω μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, κάνα δύο βδομάδες και μετά άμα χρειαστεί, πιθανόν να ζητήσω κάποια αλλαγή. Δεν είμαι τέτοιος τύπος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πιέσω καταστάσεις, θέλω να τους δω να τους νιώσω και αν χρειάζεται στην συνεχεία».

Ο τρόπος παιχνιδιού που του αρέσει και αν έχουν οριοθετηθεί οι ημερομηνίες για το πότε θα ξεκινήσει η νέα χρονιά: 
«Αν ρωτάτε τη γνώμη μου προσωπικά μου αρέσει να παίζω το 4-4-2, όμως προφανώς πρέπει να δω τους ποδοσφαιριστές και την ικανότητα τους, αν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το σύστημα. Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, περιμένουμε να μάθουμε οριστικά την ακριβή ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος, όταν το μάθουμε, αναλόγως θα οριοθετήσουμε».

Πόσες μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα για να γίνει πιο δυνατή από πέρυσι: 
«Έχω απαντήσει ήδη στην ερώτηση. Θεωρώ ότι οι παίκτες που υπάρχουν, το υπάρχον δυναμικό, είναι ήδη αρκετό. Θα ξεκινήσουμε με αυτό και αν αποφασίσουμε και αξιολογήσουμε ότι χρειαζόμαστε κάτι άλλο θα το δούμε».

Σήμερα η ομάδα συμπληρώνει 55χρονια ζωής και παρουσιάζεστε ως προπονητής. Τι συναισθήματα σας δημιουργούν: 
«Είναι ένα σημάδι και αυτό, αλλά θέλω να είμαι εδώ την ίδια μέρα του χρόνου και να έχουμε βελτιωθεί και το σωματείο και εγώ ως προπονητής. Πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε και να βελτιώσουμε την ομάδα μας και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και εκτός αγωνιστικών χώρων και όλοι μας να εξελιχτούμε και οι οπαδοί μας μαζί.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top