Τον προηγούμενο μήνα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ της ξενιτιάς. Τα επιτεύγματά της έχουν αναφερθεί πολλές φορές και αφορούν την κυριαρχία, τα ρεκόρ, καθώς και την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλλων από την ανδρική ομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα ενός νέου ξεκινήματος, μιας ακόμα προβολής του βυσσινί χρώματος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Την Πέμπτη το βράδυ, στο SWOAK League, έλαβε χώρα η πρώτη εμφάνιση της Ακαδημίας ΑΕΛ για παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών.

Ιδρυτής και προπονητής της Ακαδημίας ΑΕΛ είναι ο Μίλτον Γουγουλιάς, ιδρυτής και προπονητής της ανδρικής ομάδας που θα συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία του MMSL. Το πρπονητικό επιτελείο συμπεριλαμβάνει τους Τομ Γουγουλιά (αδελφό του Μίλτον), Μάικλ Χέσελ και Τζο Ρόσι (προπονητή της ΑΕΛ στο Κύπελλο Οντάριο και παίκτη της Β’ ομάδας ΑΕΛ στην τέταρτη κατηγορία).

«Ήταν ένα όνειρο για μένα να φέρω την ιστορία και την κληρονομιά της ΑΕΛ στον Καναδά. Έχουμε επιτύχει αυτόν τον στόχο με την ανδρική ομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα για τα επερχόμενα αστέρια της ΑΕΛ του μέλλοντος. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Υπάρχουν κάποια σοβαρά ταλέντα και μπορώ να δω κάποια από αυτά τα παιδιά να έχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, ας ελπίσουμε με την ΑΕΛ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.

Η ΑΕΛ δεν απογοήτευσε στην πρώτη της εμφάνιση, Κέρδισε πειστικά την Ατλέτικο Μαδρίτης με 5-0. Συγχαρητήρια ΑΕΛ!!!

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top