Η φιλοξενούμενη ΑΕΛ Καναδά όντως σκόραρε το τέρμα της νίκης και θα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σαίντ Τόμας, αλλά όπως και στο παρελθόν υπήρξε εμπλοκή του διαιτητή! Στο πρώτο ημίχρονο μέτρησε για τους γηπεδούχους ένα τέρμα που προήλθε καθαρά από θέση οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής το κατακύρωσε! Στο ημίχρονο ο διαιτητής παραδέχτηκε στον προπονητή της ΑΕΛ Καναδά ότι έκανε λάθος και ότι το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει επειδή ο παίκτης ήταν καθαρά οφσάιντ!!! «Σοκαρίστηκα όταν ο διαιτητής το παραδέχτηκε! Του είπα ότι θα μπορούσε να μας κοστίσει τη νίκη. Δεν περιμένω να δω αυτό το είδος κακής διαιτησίας στην πρώτη κατηγορία», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Οι κακές αποφάσεις του διαιτητή συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι εις βάρος της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Μιούλερ δήλωσε «παρών» κάνοντας μια σπουδαία απόκρουση. Μετά το άδικο τέρμα των γηπεδούχων η ΑΕΛ αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με τέρμα του Γιούζ, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη παραβίαση της εστίας του Σαίντ Τόμας.
Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε και άλλο δράμα με την εμπλοκή του διαιτητή ο οποίος άρπαξε τη νίκη από την ΑΕΛ. Στο 75’ ο μέσος της ΑΕΛ Σάνον «τρύπησε» την άμυνα των γηπεδούχων και ο Γιούζ σκόραρε το τέρμα του προβαδίσματος. Οι αμυντικοί του Σαίντ Τόμας πλησίασαν τον διαιτητή λέγοντας «είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν οφσάιντ», ο διαιτητής τους άκουσε και σφύριξε οφσάιντ!
Τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά, Μίλτον Γουγουλιάς, ανέφερε:
«Δεν θέλω να μπω στην κατάσταση του διαιτητή, δεν θα μιλήσω για αυτό. Όποιος ήταν στο παιχνίδι απόψε είδε την αδικία. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας. Αξίζαμε τη νίκη. Μας έκλεψαν απόψε.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας»
Την προσεχή Τρίτη, 11 Ιουνίου, 20:30 η ΑΕΛ Καναδά μπαίνει στη μάχη του κυπέλλου MMSL αγωνιζόμενη ως φιλοξενούμενη στο γήπεδο του Ελληνικού κέντρου με αντίπαλο την ομάδα της Αλβανίας.
Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την επόμενη Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 20:30, στο Φάλκον Φιλντ, με αντίπαλο την Ακοριάνο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top