Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/6/19 στον χώρο του Pisina Summer Coffee Bar η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας μπάσκετ της ΑΕΛ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ.Ντουγκος Δημήτρης από τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας μας κ.Βαγιόπουλο Γιώργο. Επιπλέον βραβεύτηκε ο αθλητής της ομάδας μας Βασίλης Τσέλιος κατόπιν ομόφωνης απόφασης των προπονητών της Ακαδημίας μας, ως ο πιο βελτιωμένος αθλητής κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Η γενιά των 2003 επίσης έλαβε τιμητικές βραβεύσεις από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.Νάκα Γιώργο για την πολύ καλή απόδοση στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ παρόλο το μικρό της ηλικίας τους. Επίσης το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας μας έλαβε συγχαρητήρια για την πολύ καλή απόδοση στη αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότεροι ηλικιακά.
Οι κ.κ.Τηγανής Νικόλαος, Γαβρογιάννης Βασίλης, Κομνός Γεώργιος, Οικονόμου Γεώργιος και Χαμτζίδης Κωνσταντίνος βραβεύτηκαν για την αγωνιστική και όχι μόνο προσφορά τους στην Ακαδημίας μας. Την βράβευση πραγματοποίησαν αθλητές της Ακαδημίας μας.
Όλοι οι αθλητές αφού απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση και γευμάτισαν συμμετείχαν στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με πολλά δώρα από χορηγούς και όχι μόνο της Ακαδημίας μας.
Ευχαριστούμε την εταιρεία Globaltech , το Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος, την εταιρεία Graphicom , την εταιρεία Braco Sport και το κατάστημα The Run Unique Sportswear για την προσφορά των δώρων τους. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης τον δημοσιογράφο κ. Τριανταφύλλου Αποστόλη.
Τέλος πραγματοποιήθηκε φωτογράφηση των αθλητών με τους προπονητές και πλήρη ενημέρωση των γονέων για τον απολογισμό της χρονιάς αλλά και τον σχεδιασμό της καινούριας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για το καλοκαίρι καθώς και με τον καθορισμό ραντεβού για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς
Καλό καλοκαίρι σε μικρούς και μεγάλους.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top