Υπόθεση χειραγώγησης αγώνων για στοιχηματικούς λόγους, στη Football League και το κύπελλο, αναλαμβάνει να ερευνήσει -σε βάθος τριετίας- η Οικονομική Αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dikisports.blogspot.com». Τη σχετική δικογραφία της διαβίβασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σχηματίστηκε με στοιχεία -καταγγελίες, μαρτυρίες και επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων- που περιλαμβάνονται σε τρία έγγραφα της εισαγγελέως Εφετών Αθηνών, Βιργινίας Σακελλαροπούλου.
Σύμφωνα με τη «Δίκη», όταν ολοκληρωθεί η έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία, θα κριθεί αν η εισαγγελική αρχή προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων παραγόντων και ποδοσφαιριστών.
Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της δικογραφίας, βάση του ίδιου δημοσιεύματος, είναι η μέθοδος που ακολουθούσαν οι ιδιοκτήτες ομάδας της Football League. Οι οποίοι στοιχημάτιζαν live με ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) στον πάγκο της ομάδας τους!
Κατηύθυναν τους  ποδοσφαιριστές της ομάδας τους σε ήττες με μεγάλα σκορ, τους υποχρέωναν να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έλεγαν ότι όποιος διαφωνεί πρέπει να εξέλθει των αποδυτηρίων. Η έρευνα γίνεται σε βάθος τριετίας. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top