Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την εμπλοκή του στην ομάδα του Ηρακλή παλαιότερα, την ενδεχόμενη συμφωνία ΝΠΣ Βόλου και Ηρακλή, αλλά και τα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς, μιλώντας στον «FOCUS FM 103.6». Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
Για την εμπλοκή του στην διοίκηση του Ηρακλή παλαιότερα: 
«Την κατέστρεψαν αυτήν την οικογένεια οι οργανωμένοι οπαδοί μέσω του ραδιοφώνου οπού έφτιαξαν. Κυνήγησαν τον Θεοδωρίδη και τελικά πουλήσαμε τον Ηρακλή στον Μυτηληναίο και την επόμενη μέρα εκείνος πούλησε τον Κωνσταντίνου, τον Ταυλαρίδη και τον Κυριαζή και οι οργανωμένοι δεν έβγαλαν κουβέντα».

Για ενδεχόμενη συγχώνευση του Βόλου με τον Ηρακλή: 
«Αυτά είναι για να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Δεν μπορούσε να αγοράσει τα ΑΦΜ του Βόλου και του Καραϊσκάκη, γιατί δεν ανήκουν στην ίδια περιφέρεια. Κοροϊδεύουν τον κόσμο και συναινούν και οι οργανωμένοι. Ο Ηρακλής μπορούσε να συγχωνευτεί μόνο με ομάδα της Μακεδονίας».

Για την συμφωνία της ΕΡΤ με τις ομάδες: 
«Η ΕΡΤ έχει ως έσοδα τις διαφημίσεις, με τα μέσα που δουλεύει και κάνουν ένα κοινό ταμείο οπού τα διαχειρίζεται ο κ. Δρόσος οπού είναι πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΡΤ. Σε αυτό το σημείο ο κ. Δρόσος λέει ότι φοβάται να υπογράψει γιατί μπορεί να έρθει ο Μητσοτάκης αύριο και να κλείσει την ΕΡΤ. Εγώ πιστεύω πως θα το υπογράψει ο επόμενος πρόεδρος γιατί είμαι βέβαιος πως δεν θα κλείσει η ΕΡΤ».

Για το πρωτάθλημα της Superleague 2: 
«Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής θα ανέβουν για να υποβιβαστούν. Ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Σμύρνης θα πάρουν από 1,7 εκατομμύρια, οπότε θα έχουν τον πρώτο λόγο».

Για το νέο πρωτάθλημα της Superleague: 
«Βλέπω μονομαχία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Αν ο Άρης βοηθηθεί στις μεταγραφές μπορεί να την περάσει την ΑΕΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top